About

Tilaa ilmainen Fabulous Finland Magazine, niin saat sähköpostiisi viimeisimmät artikkelit ja sisällöt sekä tiedon uusista kursseista ja tarjouksista!

Fabulous Finland on online-lehti ja koulutussivusto kauneusalan ammattilaisille sekä alasta kiinnostuneille. Monipuolisissa sisällöissämme yhdistyvät yrittäjyys, kauneusala sekä unelmat. Tavoitteenamme on inspiroida ja kehittää kauneusalan toimijoita erilaisten verkkokurssien, artikkelien ja videosisällön kautta, sekä luoda kannustava ja voimaannuttava yhteisö, missä jokainen kauneusalan tekijä voi olla juuri oma itsensä. Lämpimästi tervetuloa osaksi meidän #fabfinland -porukkaa!

Seuraa meitä myös somessa:

TikTok / Instagram / YouTube / Facebook / LinkedIn

Sivuston ylläpitäjät ja kirjoittajat

Vilja Vuolle

Yrittäjä, Meikkitaiteilija, Kouluttaja

Fabulous Finland Oy:n perustaja ja entisen RipsiBar -kauneussalongin (2013-2021) omistaja. Vilja on toiminut kauneusalalla yrittäjänä vuodesta 2012.  Hää -ja juhlameikkeihin erikoistunut meikkitaiteilija rakastaa meikkien kouluttamista, mutta meikkaa aktiivisesti myös morsiamia ja juhlavieraita ympäri vuoden sekä tekee Parhaat Piirteesi -potrettikuvauksia. Toimii kouluttajana ja sisällöntuottajana Fabulous Finlandilla.

Julkaisi syyskuussa 2018 meikkikirjan: Parhaat Piirteesi – Meikkaajan käsikirja.

Email: vilja@fabulousfinland.fi

Instagram: @viljavuolle @fabulousfinland.fi

Facebook: Make-Up Artist Vilja Vuolle

 www.viljavuolle.fi