Kampausten Mestariksi: Opi kampaamaan morsiamet ja kaasot

Sari Launiksen kattava kampauskurssi, jonka aikana opit hyödyntämään erilaisia kampaustekniikoita liiketyössä ja saamaan aikaan upeita kampauksia. Kampauskurssi kattaa kaikki perustekniikat pohjatöistä alkaen: opi tekemään täydellinen pallonuttura ja varioimaan se usealla eri tavalla, opi taiteilemaan upea selkään laskeutuva morsiuskampaus, rento niskanuttura ja paljon muuta!

Kurssin hinta 179€

Kurssin ostaneiden arvosteluja:

“Tämä kurssi oli mun mielestä tosi informatiivinen ja selkeä. Sarin opetusta oli mukava seurata, eikä asia ollut liian vaikeaselkoista vaikkei minulta löydy kampaajan koulutusta. Sisältö oli laaja ja mahdollistaa monenlaisten kampausten tekemisen. Erityisesti tyven kohottamiseen liittyvät vinkit olivat silmiä avaavia. Kädet syyhyää jo päästä testailemaan kurssin oppeja käytännössä!”

“Olen kosmetologi ja haluan laajentaa tarjontaani morsiamille meikin lisäksi myös kampauksiin, joten päädyin tähän verkkokurssiin. Jo lyhyessä ajassa olen oppinut paljon uusia tekniikoita ja saanut hyviä vinkkejä omaan tekemiseeni. Opettaminen on todella selkeää ja Sarin ammattitaidon ja kokemuksen huomaa! Näillä eväillä on paljon varmempi fiilis lähteä tekemään kampauksia 😊”

“Kurssi vastaa kurssin kuvausta, eli saat juuri sitä mitä tässä opetetaan 😊 Valtavan hyvä idea tämä online kurssi, toivottavasti tulee lisää 😍 Tyvikohotusvinkkiä pääsin heti testaan ja wow toimii: pieni liike, suuri ero. Kiitos Sari ❤️”

Verkkokurssin ostettuasi kurssin videomateriaalit ovat katsottavissasi ilman aikarajoitteita, joten voit palata niihin aina kuin haluat. Verkkokurssi on henkilökohtainen. Useamman henkilön yritys- tai oppilaitostilauksissa pyydä tarjousta sähköpostitse sivuston ylläpitäjältä vilja@fabulousfinland.fi.

Esimerkkikuvia kurssin sisällöstä

Tilaa ilmainen verkkolehtemme niin pysyt kartalla uusista artikkeleista, kursseista ja tarjouksista!

Osta kurssi tästä
Jaa