Masterclass by Vilja Vuolle: Juhlameikki 60+

Kurssin tila
Ei ilmoittauduttu
Hinta
59€
Tule mukaan

Syvenny hää- ja juhlameikkeihin erikoistuneen meikkitaiteilija Vilja Vuolteen uudella Masterclassilla iäkkäämpien kasvojen meikkaamisen saloihin!

Yksi meikkauksen osa-alueista mihin liittyen meikkitaiteilija Vilja Vuolle saa oppilailtaan eniten kysymyksiä on 60+ ikäisten meikkaaminen; mitä tehdä raskaiden luomien tai ei niin kimmoisan ihon kanssa, ja miten valita oikeat tuotteet ikääntyneelle iholle? Tällä Masterclassilla Vilja jakaa parhaimmat vinkkinsä 60+ asiakkaan meikkaamiseen sekä meikattavan parhaiden piirteiden esiin tuomiseen.

Verkkokurssi koostuu lyhyestä teoriaosuudesta sekä kahdesta meikkidemosta: ensiksi toteutetaan kevyempi juhlalookki korostaen huulia, minkä jälkeen tehdään hieman dramaattisempi meikkilook keskittyen silmiin.

Kurssin videomateriaali on yhteensä noin 52 min. Voit käydä kurssin materiaalit läpi täysin omaan tahtiisi, ja kurssin ostettuasi videomateriaalit ovat katseltavissasi ilman aikarajoitteita. Verkkokurssi on henkilökohtainen. Useamman henkilön yritys- tai oppilaitostilauksissa pyydä tarjousta sähköpostitse sivuston ylläpitäjältä vilja@fabulousfinland.fi.

Verkkokurssin hinta 59€, osta kurssi itsellesi ylempää sinistä painiketta painamalla..

Kouluttajana toimii hää- ja juhlameikkeihin erikoistunut meikkitaiteilija Vilja Vuolle, joka on ollut mm. lontoolaisen häämeikkiguru Kristina Gasperasin opissa sekä käynyt Los Angelesissa Cinema Makeup Schoolin kauneusmeikkikoulutuksen. Vilja on myös kirjoittanut syksyllä 2018 ilmestyneen meikkikirjan: Parhaat Piirteesi – Meikkaajan käsikirja. Vuosien kokemuksella Vilja opastaa meikkien saloihin kaikkia kiinnostuneita!