Meikkitaiteilija 1.0 Supervalmennus

Kurssin tila
Ei ilmoittauduttu
Hinta
€689
Tule mukaan

Hää-ja juhlameikkien kouluttaja Vilja Vuolle palaa koulutusten pariin uudenlaisen verkkovalmennuksen kanssa! Verkkovalmennus alkaa 25.10.2021.

Meikkitaiteilija 1.0 -supervalmennuksen ensimmäiset 10 viikkoa käydään täysin etänä, joten voit huoletta osallistua mistä päin Suomea tahansa. Lähipäivät (2kpl) järjestetään helmi-maaliskuussa Tampereella.

Kurssin teoria-osuuden aikana pääset tutustumaan rauhassa aina kerrallaan yhteen tai kahteen meikin osa-alueeseen ja videomuotoisen koulutuksen lisäksi tekemään tehtäviä kurssin mukana tulevaan Meikkaajan Workbook -työkirjaan. Saat myös palautetta tehtävistä jakaessasi ne kouluttajalle verkkokurssialustan kautta. Joka viikko kurssialustalle tulee uusi video, jossa ilmoitetaan sen yhteyteen liittyvät tehtävät työkirjasta. Viikosta 6 eteenpäin sinulla on vaihtoehtona tehdä meikkiharjoituksia myös omille kasvoillesi tai mallille ja lähettää meikistä kuvat palautetta varten!

Supervalmennus sisältää myös kahden päivän lähikoulutuksen pienryhmässä, joka järjestetään helmi/-maaliskuussa (useita päivämääriä) Tampereella. Lähiopetuksessa meikkaillaan yhdessä kaksi mallia päivässä ja rakennetaan ammattimaista portfoliota (Saat mukaan ammattitason kuvat meikkimalleista). Meikkityylit saat itse päättää ja Vilja on apunasi meikkaamisen joka vaiheessa. Voit käyttää lähipäivinä omia meikkituotteitasi tai hyödyntää kouluttajan meikkipakkia.  Mallit voi järjestää itse tai voimme järjestää ne puolestasi.