Meikkitaiteilija 1.0 -verkkovalmennus / Kevät 2022

Kurssin tila
Ei ilmoittauduttu
Hinta
Closed
Tule mukaan
This kurssi is currently closed

***KEVÄÄN VERKKOVALMENNUS ON ALKANUT JA KURSSI EI OLE TÄLLÄ HETKELLÄ OSTETTAVISSA. Tilaa ilmainen verkkolehtemme ja seuraa somekanaviamme (IG, FB, TikTok) niin saat tiedon kun kurssi tulee taas seuraavan kerran myyntiin***

Meikkitaiteilija 1.0 -valmennus käydään täysin verkossa, joten voit huoletta osallistua mistä päin Suomea (tai maailmaa!) tahansa. Kurssin teoriaosuuden aikana pääset tutustumaan rauhassa aina kerrallaan yhteen tai kahteen meikin osa-alueeseen ja videomuotoisen koulutuksen lisäksi tekemään tehtäviä kurssin mukana tulevaan Meikkaajan Workbook -työkirjaan. Saat myös palautetta tehtävistä jakaessasi ne kouluttajalle verkkokurssialustan kautta. Joka viikko kurssialustalle tulee uusi video, jossa ilmoitetaan sen yhteyteen liittyvät tehtävät työkirjasta. Viikosta 6 eteenpäin sinulla on vaihtoehtona tehdä meikkiharjoituksia myös omille kasvoillesi tai mallille ja lähettää meikistä kuvat palautetta varten! Mikäli olet suorittanut ja palauttanut kaikki meikkitehtävät, saat kurssin suorittamisesta sähköisen diplomin.

Aiempien kurssilaisten palautteita:

“Kävin Viljan Meikkitaiteilija 1.0-verkkovalmennuksen. Niin mielettömän hyvä ja upea kurssi! Olen käynyt lukemattoman määrän erilaisia kursseja mutta Viljalta sain vinkkejä, joita en ollut tullut ajatelleeksi tai kuullut ennen. Viljalla on hyvä ote ja kertoo sekä demoaa ymmärrettävästi. Palautteet omista töistä kehittäviä ja eteenpäin vieviä. Vilja löytää aina hyvät puolet mutta osaa upeasti kertoa kehityskohteet. Millään muulla meikkauskurssilla en ole kehittynyt näin paljon. Sain uuden innon tehdä asiakastöitä, enää ei jännitä 😊 Suosittelen ihan jokaiselle, joka haluaa lisää oppia ja varmuutta meikkaustyöskentelyyn.”

“Sisällöllisesti kurssi oli mielestäni tosi kattava ja tuli paljon hyviä vinkkejä ja uusia oppeja! 🤩 Kaikki saavat varmasti kurssista jotain, myös kokeneemmat. Parhaimpia juttuja oli se, että kurssin voi suorittaa verkossa ja kurssilla oli ihanan rento meininki.”

“Parasta kurssissa oli uudet näkökulmat ja tekniikat, vinkit ja tehtävät. Myös ihanaa oli Viljan valoisa asenne ja Finglish, jota itsekkin käytän 😄 Sain omaan osaamiseeni lisää teknisiä juttuja, mm. meikkipohjaan ja ripsiin liittyen. Koulutus sopii hyvin myös henkilölle, jolla ei ole kampaaja/maskeeraus taustaa, kuten allekirjoittanut.”

Verkkokurssi on henkilökohtainen. Useamman henkilön yritys- tai oppilaitostilauksissa pyydä tarjousta sähköpostitse sivuston ylläpitäjältä vilja@fabulousfinland.fi.

Saat kurssiin kuuluvan Meikkitaiteilijan Workbook -harjoituskirjan postitse.

Verkkovalmennuksen kulku:

Viikko 1 . Meikin teoria: Mistä elementeistä koostuu hyvä meikki? Mitä meikkaajalta vaaditaan?

Viikko 2. Kaikki ihosta: Pohja, varjostukset, korostukset, puna, pysyvyys

Viikko 3. Silmämeikki: Luomivärit, rajaukset, ripset

Viikko 4. Kulmakarvat ja huulet

Viikko 5. Väriteorian perusteet meikkaajan työssä

Viikko 6. Moderni Häämeikki

Viikko 7. Heleä meikki rajauksilla -> Smokey Eye

Viikko 8. Aikuisen naisen juhlameikki

Viikko 9. Pronssinen glamourmeikki

Viikko 10. LIVELÄHETYS: Ryhmän päättämä demo

Bonus: Meikkikuvien kuvaaminen