Meikkitaiteilija 2.0 -verkkovalmennus

Kurssin tila
Ei ilmoittauduttu
Hinta
439€
Tule mukaan

Meikkitaiteilija Vilja Vuolteen täysin uusi verkkokurssi on täällä! Meikkitaiteilija 2.0 -verkkovalmennus on syventävä verkkokurssi, jossa pääset käyttämään luovuuttasi, suunnittelemaan ja harjoittelemaan kauneusmeikkejä monipuolisesti sekä syventymään yksityiskohtiin ja meikkaamisen ongelmakohtiin vielä pidemmälle. Verkkovalmennus alkaa 1.4.2023, kurssi on myynnissä 31.3.2023 asti. Lue alta lisää!

Mikä on Meikkitaiteilija 2.0?

Meikkitaiteilija 2.0 on syventävä verkkovalmennus, joka on suunnattu ensisijaisesti Vilja Vuolteen meikkikursseilla (joko lähiopetus- tai verkkokursseilla) aiemmin käyneille. Tällä kurssilla Vilja haastaa sinut käyttämään luovuuttasi, suunnittelemaan oman visiosi mukaisia meikkilookkeja ja todella laittamaan itsesi ison maailman meikkitaiteilijan rooliin. Kurssin aikana tehtävänantonasi voi olla esimerkiksi ideoida ja toteuttaa nopea editorial-meikkilook muotilehden kanteen. Päästä siis luovuutesi valloilleen!

Kurssin aikana tulet näkemään yhdeksän erilaista meikkidemoa todella erilaisilla teemoilla, esimerkiksi runway-meikki, editorial-meikki, high glam -meikki, cat/siren eyes -meikki, värikäs meikki, ten years younger -meikki ja paljon muuta. Tällä kurssilla meikkidemoja ei ole tarkoitus enää kopioida mahdollisimman tarkasti, vaan demot toimivat lähinnä inspiksenä ja tukena toteuttaessasi eri lookkeja meikkimalleillesi. Pääset siis harjoittelemaan eri tyylisiä kauneusmeikkejä todella monipuolisesti. Kurssin aikana saat valita yhdeksästä tehtävänannosta kuusi itsellesi mieleisintä ja saat tekemistäsi tehtävistä Viljalta palautteen. Jokaiseen tehtävään on liitetty myös somehaaste, jolla voit monipuolistaa somen tekemistäsi!

Kurssin demojen ja tehtävien eri teemat:

– Vogue editorial
– Real life bride
– Tilda Swinton realness
– A pop of color
– Kim K glam
– Ten years younger
– Runway makeup
– Performing artist look
– My signature look

Tsekkaa Fabulous Finlandin Instagramista sneak peekkejä ekan kurssikuukauden demoihin!

Kurssin demoissa sekä kattavassa tietopankki-osuudessa myös syvennytään meikkaajia eniten askarruttaviin kysymyksiin esimerkiksi asiakastyöhön, meikkitekniikoihin ja tuotteisiin liittyen.

Kurssin eteneminen

Verkkovalmennuksen kesto on 3kk alkaen huhtikuussa ja päättyen kesäkuussa. Joka kuukauden ensimmäisenä päivänä kurssialustalle julkaistaan kolme meikkidemoa + tehtävänantoa, joista saat valita kaksi toteutettavaksi per kuukausi. Tällä kurssilla ei siis ole viikkotason tehtäväpalautuksia, vaan aikataulu on paremmin itsellesi räätälöitävissä. Kaikki tehtävät tulee kuitenkin palauttaa heinäkuun loppuun mennessä.

Valmennettaville on myös oma Facebook-ryhmä jossa voi jakaa onnistumisia ja oppia yhdessä. Joka kuukausi myös palkitsemme somehaasteen tehneiden keskuudesta parhaimman meikkilookin!

Kurssin materiaalit ovat pääasiassa videomuodossa ja ne säilyvät kurssialustalla sinun katseltavanasi ilman aikarajoitteita myös kurssin päättyttyä, joten voit palata niihin aina uudestaan.

Palautettuasi kaikki kuusi valitsemaasi meikkitehtävää, saat myös halutessasi sähköisen diplomin kurssiosallistumisesta. Kurssin päätyttyä järjestämme myös loppukesästä pienet valmistujaisjuhlat Tampereella, tästä lisää myöhemmin!

Kenelle kurssi on tarkoitettu?

Meikkitaiteilija 2.0 -verkkovalmennus on lähtökohtaisesti tarkoitettu syventäväksi kurssiksi jollekin Viljan aiemmista meikkikursseista (joko lähiopetuksena tai verkkokurssina) osallistuneille.Jos et ole aiemmin käynyt Viljan muilla meikkikursseilla, mutta haluaisit osallistua Meikkitaiteilija 2.0 -verkkovalmennukseen, laitathan Viljalle emailitse linkin portfolioosi vilja@fabulousfinland.fi

Kuka on kouluttaja Vilja Vuolle?

Kouluttajana toimii hää- ja juhlameikkeihin erikoistunut meikkitaiteilija Vilja Vuolle, joka on ollut mm. lontoolaisen häämeikkiguru Kristina Gasperasin opissa sekä käynyt Los Angelesissa Cinema Makeup Schoolin kauneusmeikkikoulutuksen. Vuosien varrella Vilja on kouluttanut jo satoja oppilaita sekä verkkokurssien että lähiopetusten kautta. Vilja on myös kirjoittanut syksyllä 2018 ilmestyneen meikkikirjan: Parhaat Piirteesi – Meikkaajan käsikirja. Vuosien kokemuksella Vilja opastaa meikkien saloihin ammattimeikkaajia sekä meikkitaiteilijan urasta haaveilevia! Voit tsekata Viljan meikkitöitä Instagramista @viljavuolle

Verkkokurssi on henkilökohtainen. Useamman henkilön yritys- tai oppilaitostilauksissa pyydä tarjousta sähköpostitse sivuston ylläpitäjältä vilja@fabulousfinland.fi.

Osta kurssi itsellesi painamalla sivun yläosasta löytyvää sinistä painiketta.