Upeat Meikkikuvat: Valokuvauksen perusteet meikkaajalle

Kurssin tila
Ei ilmoittauduttu
Hinta
64,90€
Tule mukaan

  • Tuntuuko, että tekemäsi upea meikki ei näytä kuvissa miltään?
  • Koetko kuvaajana mallin ohjauksen haastavana?
  • Joudutko joka kerta etsimään hyvää paikkaa kuvaukselle sitä kuitenkaan löytämättä?
  • Jääkö ottamasi meikkikuvat julkaisematta somessa niiden huonon laadun takia?

Tiesitkö?

Morsianten mukaan meikkaajan löytäminen tärkeään päivään on vaikeaa, koska meikkikuvia löytyy ammattilaisilta vain vähän, jos ollenkaan. Taitavakin meikkaaja saattaa jäädä löytymättä huonolaatuisten kuvien vuoksi.

Älä menetä enää yhtään asiakasta huonojen kuvien takia.

Vilja Vuolteen Upeat Meikkikuvat -verkkokurssin avulla viet valokuvaustaitosi helposti seuraavalle tasolle ja pystyt markkinoimaan osaamistasi paremmin. Laadukkaiden valokuvien avulla saat lisää uusia asiakkaita ja lisäät asiakkaiden luottamusta taitoihisi. Upeat Meikkikuvat: Valokuvauksen perusteet meikkaajalle -verkkokurssi johdattaa sinut hehkuvien kasvokuvien maailmaan. Vau-reaktion saaminen asiakkailta ei ole koskaan ollut näin helppoa!

 
KURSSIN AVULLA

1. Tunnet olosi varmaksi, kun otat kuvia asiakkaistasi.
2. Erotut eduksesi massasta.
3. Saat lisää asiakkaita.
4. Markkinoit itseäsi tehokkaammin.
5. Maksimoit somenäkyvyytesi.
6. Luotettavuutesi asiakkaiden silmissä kasvaa.
7. Säästät rahaa, kun uusien laitehankintojen sijaan opit hyödyntämään olemassaolevaa kameraasi tai puhelintasi.

 
Erityisesti meikkaajille suunnatulla kurssilla keskitytään siihen, miten saat otettua kauniita kasvokuvia täysin arkisissa kuvausympäristöissä. Kauniin valon löytäminen ei ole vaikeaa, kun ymmärrät muutaman perusteen. Vilja näyttää kurssilla kädestä pitäen, missä ja miten kuvaat hyviä kasvokuvia. Lisäksi opit, miten pienellä ja helpolla jälkikäsittelyllä voi olla valtava ero kuvan lopputuloksen kannalta.

 
Voit kuvata juuri sillä kameralla tai puhelimella, mikä sinulta itseltäsi löytyy. Viljan verkkokoulutuksessa välineistö on toissijainen asia. Tärkeintä on kauniin valon löytäminen ja kuvattavan ohjaaminen – ja sekin tuntuu helpolta tämän kurssin jälkeen!

 

 
Kuka on kurssin kouluttaja Vilja Vuolle?

 
Kurssin luonut hää- ja juhlameikkeihin erikoistunut meikkitaiteilija sekä visuaalisen markkinoinnin moniosaaja Vilja Vuolle. Vilja on vuosien varrella oppinut, kuinka olennainen osa meikkaajan työtä laadukkaiden kasvokuvien ottaminen on. Vilja julkaisi vuonna 2018 meikkikirjan ‘Parhaat Piirteesi – Meikkaajan käsikirja’, johon hän on myös ottanut kaikki kuvat itse.

 
Nyt Vilja haluaakin jakaa kanssasi parhaimmat kuvausvinkkinsä, jotta saat työsi jäljen mahdollisimman kauniilla tavalla esille! Vilja käyttää itse kurssilla Canon 6D Mark II -järjestelmäkameraa, mutta kurssilla ei tulla syvällisemmin keskittymään järjestelmäkameran toimintoihin. Laadukkaiden kasvokuvien ottamiseen et todellakaan tarvitse kallista järkkärikameraa, vaan nykyajan kännykkäkameroilla saat erinomaisia kuvia kun tiedät muutamat tarpeelliset kikat.

Myös sinä osaat ottaa näin kauniita kuvia asiakkaistasi, kun käyt verkkokurssin! Alla otteita Viljan omasta portfoliosta.

 
KURSSIN SISÄLTÖ:

Teoria:
– Valon laatu, suunta, koko ja heijastukset
– Studiovalon ja ringlightin käyttö
– Kuvan viimeistely Adobe Lightroomissa
– Valokuvaajan checklist onnistuneisiin kasvokuviin

Käytännön valokuvausdemot:
– Asiakkaalle puhuminen kuvaustilanteessa
– Mallin ohjaaminen
– Valon suunta ja reflan käyttö
– Rappukäytävässä kuvaaminen
– Oviaukossa ja porttikongissa kuvaaminen
– Parhaat kuvauslokaatiot kerrostaloympäristössä

Kurssin videomateriaali yhteensä 87 min + PDF-tiedostot.

Voit käydä kurssin materiaalit läpi täysin omaan tahtiisi, ja kurssin ostettuasi video- ja PDF-materiaalit ovat katseltavissasi heti ja ilman aikarajoitteita. Pääset katsomaan verkkokurssia FabulousFinland-sivustolta sähköpostiisi tulevilla tunnuksilla.

Verkkokurssi on henkilökohtainen. Useamman henkilön yritys- tai oppilaitostilauksissa pyydä tarjousta sähköpostitse sivuston ylläpitäjältä vilja@fabulousfinland.fi.

Verkkokurssin hinta 64,90€ (sis. alv), osta kurssi vihreästä painikkeesta.


 

Tilaa ilmainen verkkolehti, niin pysyt kartalla sisällöistämme ja kurssitarjouksista!