Upeat Meikkikuvat: Valokuvauksen perusteet meikkaajalle

Kurssin tila
Ei ilmoittauduttu
Hinta
59€
Tule mukaan

Haluatko oppia ottamaan työsi jäljestä parempia kuvia, ohjaamaan kuvattavaasi luontevasti sekä hyödyntämään valoa oikein? Upeat Meikkikuvat -verkkokurssin avulla viet valokuvaustaitosi seuraavalle tasolle ja pystyt näyttämään meikkitaitosi maailmalle!

Upeat Meikkikuvat: Valokuvauksen perusteet meikkaajalle -verkkokurssi johdattaa sinut hehkuvien kasvokuvien maailmaan. Kurssin luonut hää- ja juhlameikkeihin erikoistunut meikkitaiteilija sekä visuaalisen markkinoinnin moniosaaja Vilja Vuolle on vuosien varrella oppinut, kuinka olennainen osa meikkaajan työtä laadukkaiden kasvokuvien ottaminen on. Vilja julkaisi vuonna 2018 meikkikirjan ‘Parhaat Piirteesi – Meikkaajan käsikirja’, johon hän on myös ottanut kaikki kuvat itse.

Nyt Vilja haluaakin jakaa kanssasi parhaimmat kuvausvinkkinsä, jotta saat työsi jäljen mahdollisimman kauniilla tavalla esille! Laadukkaiden kasvokuvien ottamiseen et todellakaan tarvitse kallista järkkärikameraa, vaan nykyajan kännykkäkameroilla saat erinomaisia kuvia kun tiedät muutamat tarpeelliset kikat.

Erityisesti meikkaajille suunnatulla kurssilla keskitytään siihen, miten saat otettua kauniita kasvokuvia arkisissa kuvausympäristöissä. Kurssilla tutustutaan valoon liittyvään teoriaan sekä demonstroidaan käytännössä missä ja miten hyviä kasvokuvia saa aikaiseksi. Lisäksi tutustutaan hieman kuvan jälkikäsittelyn perusteisiin. Vilja käyttää itse kurssilla Canon 6D Mark II -järjestelmäkameraa, mutta kurssilla ei tulla syvällisemmin keskittymään järjestelmäkameran toimintoihin. Voit siis harjoitella juuri sillä kameralla mikä sinulta itseltäsi löytyy, tärkeintä on kauniin valon löytäminen ja kuvattavan ohjaaminen!

KURSSIN SISÄLTÖ:

Teoria:
– Valon laatu, suunta, koko ja heijastukset
– Studiovalon ja ringlightin käyttö
– Kuvan viimeistely Adobe Lightroomissa
– Valokuvaajan checklist onnistuneisiin kasvokuviin

Käytännön valokuvausdemot:
– Asiakkaalle puhuminen kuvaustilanteessa
– Mallin ohjaaminen
– Valon suunta ja reflan käyttö
– Rappukäytävässä kuvaaminen
– Oviaukossa ja porttikongissa kuvaaminen
– Parhaat kuvauslokaatiot kerrostaloympäristössä

Kurssin videomateriaali yhteensä 87 min + PDF-tiedostot.

Voit käydä kurssin materiaalit läpi täysin omaan tahtiisi, ja kurssin ostettuasi video- ja PDF-materiaalit ovat katseltavissasi ilman aikarajoitteita. Verkkokurssi on henkilökohtainen. Useamman henkilön yritys- tai oppilaitostilauksissa pyydä tarjousta sähköpostitse sivuston ylläpitäjältä vilja@fabulousfinland.fi.

Verkkokurssin hinta 59€, osta kurssi sivun yläosassa näkyvää sinistä painiketta painamalla.

Tilaa ilmainen verkkolehti, niin pysyt kartalla sisällöistämme ja kurssitarjouksista!