Meikkitaiteilija 1.0 -meikkikurssi

VERKKOVALMENNUS NYT MYYNNISSÄ! Tänään 1.8. valmennuksen ostaessasi saat kaupan päälle LÄHIKOULUTUSPÄIVÄN Tampereella alkuvuodesta 2024. Klikkaa kuvaa ja lue lisää:

Haluatko tehdä hommia ammattimeikkaajana tai päivittää meikkiosaamistasi? Meikkitaiteilija 1.0 on sinulle!

Jos kaipaat uutta oppia ja inspiraatiota meikkaamiseen, tämä valmennus on sinulle. Vapauta sisäinen meikkitaiteilijasi lähtemällä Viljan matkaan meikkien maailmaan!

Meikkitaiteilija 1.0

Hää-ja juhlameikkien kouluttaja Vilja Vuolle palaa koulutusten pariin 25.9.2023 alkavalla verkkovalmennuksella, jonka avulla opit varmasti juuri niistä meikkaamisen osa-alueista joihin kaipaat apua. Valmennuksen tarkoituksena on saada sinut laajentamaan omaa meikkiosaamistasi siten, että jokainen meikkipenkistäsi nousija ihastuu omaan peilikuvaansa! Meikkitaiteilija 1.0 -verkkovalmennukseen osallistuvat pääsevät osaksi yhteisöä, joka innostaa ja inspiroi tekemään meikkaamisesta taidetta. Kurssi on suunnattu kauneusalan ammattilaisille tai ammattimeikkaajan töistä haaveileville. Mitään aiempaa tutkintoa ei kurssille tarvita.

Miten verkkovalmennus toimii?

Meikkitaiteilija 1.0 -verkkovalmennus koostuu selkeistä teoriavideoista sekä käytännön harjoittelusta. 5 viikon teoriaosuuden aikana pääset tutustumaan rauhassa aina kerrallaan yhteen tai kahteen meikin osa-alueeseen ja tekemään tehtäviä kurssin mukana tulevaan Meikkitaiteilijan Workbook -työkirjaan. Workbook on täynnä tehtäviä, jotka auttavat sinua hiomaan meikkitaitojasi ja harjoittelemaan käytännössä juuri opittuja teorioita. Seuraavien 5 viikon aikana näet erilaisia alusta loppuun tehtyjä meikkidemoja, joiden pohjalta voit toteuttaa meikkilookit joko omille kasvoillesi tai mallille.

Saat myös henkilökohtaista palautetta tehtävistä jakaessasi ne kouluttajalle verkkokurssialustan kautta. Joka viikko kurssialustalle tulee uusi koulutusvideo, jossa ilmoitetaan myös aiheeseen liittyvät tehtävät. Valmennettaville on myös oma Facebook-ryhmä, jossa voi jakaa onnistumisia ja oppia yhdessä. Valmennus käydään täysin verkossa, joten voit huoletta osallistua mistä päin Suomea (tai maailmaa!) tahansa. 

Teoriaosuus:

 • Viikko 1 . Meikin teoria: mistä elementeistä hyvä meikki koostuu? Mitä meikkaajalta vaaditaan?
 • Viikko 2. Kaikki ihosta: pohja, varjostukset, korostukset, puna, pysyvyys
 • Viikko 3. Silmämeikki: luomivärit, rajaukset, ripset
 • Viikko 4. Kulmakarvat ja huulet
 • Viikko 5. Väriteorian perusteet meikkaajan työssä

Meikkidemot

 • Viikko 6. Moderni Häämeikki
 • Viikko 7. Heleä meikki rajauksilla -> Smokey Eye
 • Viikko 8. Aikuisen naisen juhlameikki
 • Viikko 9. Pronssinen glamourmeikki
 • Viikko 10. LIVELÄHETYS: Ryhmän päättämä demo
 • Bonus: Meikkikuvien kuvaaminen

Verkkovalmennus alkaa 25.9.2023. Tehtäviä voi palauttaa 6.1.2024 saakka. Koulutusmateriaalin kertaamiseen ei ole aikarajaa, vaan videomateriaali on käytettävissäsi aina kun sitä tarvitset. 

Jo kymmeniä oppilaita on käynyt Meikkitaiteilija 1.0 -verkkovalmennuksen ja saaneet valtavasti uutta oppia! Aiempien kurssilaisten kokemuksia:

“Meikkitaiteilija 1.0 kurssi oli todella kattava. Työkirja oli mukava lisä. Vaikka kurssi oli verkkokurssi niin opetus oli laadukasta ja yksilöllistä. Tykkään Viljan rennosta opetustyylistä ja odotin innolla aina seuraavaa opetusvideota. Vilja antoi tehtävistä rakentavaa palautetta ja huomioi kurssilaisten ammattitaidon palautteessa. Kurssitehtäviin panostamalla sai hyvin päivitettyä omaa portfoliota. Kiitos Vilja! 😊” –Saila

“Kävin Viljan Meikkitaiteilija 1.0-valmennuksen. Niin mielettömän hyvä ja upea kurssi! Olen käynyt lukemattoman määrän erilaisia kursseja mutta Viljalta sain vinkkejä, joita en ollut tullut ajatelleeksi tai kuullut ennen. Viljalla on hyvä ote ja kertoo sekä demoaa ymmärrettävästi. Palautteet omista töistä kehittäviä ja eteenpäin vieviä. Vilja löytää aina hyvät puolet mutta osaa upeasti kertoa kehityskohteet. Millään muulla meikkauskurssilla en ole kehittynyt näin paljon. Sain uuden innon tehdä asiakastöitä, enää ei jännitä. 🙂 Suosittelen ihan jokaiselle, joka haluaa lisää oppia ja varmuutta meikkaustyöskentelyyn.”Satumaarit

“Osallistuin Viljan 10 viikkoa kestävään Meikkitaiteilija 1.0 kurssiin viime kesänä. Kurssi oli todella kattava ja sopii erinomaisesti mielestäni sekä aloittelijoille hyvänä ponnahduslautana että alalla oleville tietojen päivittämiseen, kuten omassa tapauksessani. Todella iso plussa mielestäni kurssilla oli luonnollisten meikkimallien valinta ja Viljan rento opetus tyyli joka erityisesti iski muhun 🤗👌 Myöskin näin jälkikäteen olen voinut olla Viljaan yhteydessä jos on tullut kysyttävää ja aina olen saanut vastauksen. Iso ja lämmin suositus ❤️” –Helli

“Näin lyhyesti niin pelkkää positiivista palautetta, oli kiva seurailla videoita ja Vilja on tosi luonteva kameran edessä, ja tehtävät oli hyvin selitetty. Positiivinen yllätys oli myös se, että tehtäväkirjan sivujen laatu oli todella hyvä, ja suunnitelmat oli tämän vuoksi helpommat työstää. Vaasalaisittain kurssi oli YLIkiva! 🤩” -Camilla

Meikkitaiteilija 1.0 -verkkovalmennuksen hinta  / 349€ sis. alv. Valmennus tulee myyntiin 1.8.2023 klo 18.00.