Meikkitaiteilija 1.0 -meikkikurssi

Haluatko tehdä hommia ammattimeikkaajana tai päivittää meikkiosaamistasi? Meikkitaiteilija 1.0 on sinulle!

***Kurssi ei tällä hetkellä myynnissä, seuraava Meikkitaiteilija 1.0 -verkkovalmennus tulossa syksyllä 2023***

 

Jos kaipaat uutta oppia ja inspiraatiota meikkaamiseen, tämä valmennus on sinulle. Vapauta sisäinen meikkitaiteilijasi lähtemällä Viljan matkaan meikkien maailmaan!

Meikkitaiteilija 1.0

Hää-ja juhlameikkien kouluttaja Vilja Vuolle palaa koulutusten pariin 26.9.2022 alkavalla verkkovalmennuksella, jonka avulla opit varmasti juuri niistä meikkaamisen osa-alueista joihin kaipaat apua. Valmennuksen tarkoituksena on saada sinut laajentamaan omaa meikkiosaamistasi siten, että jokainen meikkipenkistäsi nousija ihastuu omaan peilikuvaansa! Meikkitaiteilija 1.0 -verkkovalmennukseen osallistuvat pääsevät osaksi yhteisöä, joka innostaa ja inspiroi tekemään meikkaamisesta taidetta. Kurssi on suunnattu kauneusalan ammattilaisille tai ammattimeikkaajan töistä haaveileville. Mitään aiempaa tutkintoa ei kurssille tarvita.

Miten verkkovalmennus toimii?

Meikkitaiteilija 1.0 -verkkovalmennus koostuu selkeistä teoriavideoista sekä käytännön harjoittelusta. 5 viikon teoriaosuuden aikana pääset tutustumaan rauhassa aina kerrallaan yhteen tai kahteen meikin osa-alueeseen ja tekemään tehtäviä kurssin mukana tulevaan Meikkitaiteilijan Workbook -työkirjaan. Workbook on täynnä tehtäviä, jotka auttavat sinua hiomaan meikkitaitojasi ja harjoittelemaan käytännössä juuri opittuja teorioita. Seuraavien 5 viikon aikana näet erilaisia alusta loppuun tehtyjä meikkidemoja, joiden pohjalta voit toteuttaa meikkilookit joko omille kasvoillesi tai mallille.

Saat myös henkilökohtaista palautetta tehtävistä jakaessasi ne kouluttajalle verkkokurssialustan kautta. Joka viikko kurssialustalle tulee uusi koulutusvideo, jossa ilmoitetaan myös aiheeseen liittyvät tehtävät. Valmennettaville on myös oma Facebook-ryhmä, jossa voi jakaa onnistumisia ja oppia yhdessä. Valmennus käydään täysin verkossa, joten voit huoletta osallistua mistä päin Suomea (tai maailmaa!) tahansa. 

Meikkitaiteilija 1.0 -verkkovalmennuksen eteneminen

Teoriaosuus:

 • Viikko 1 . Meikin teoria: mistä elementeistä hyvä meikki koostuu? Mitä meikkaajalta vaaditaan?
 • Viikko 2. Kaikki ihosta: pohja, varjostukset, korostukset, puna, pysyvyys
 • Viikko 3. Silmämeikki: luomivärit, rajaukset, ripset
 • Viikko 4. Kulmakarvat ja huulet
 • Viikko 5. Väriteorian perusteet meikkaajan työssä

 

Meikkidemot

 • Viikko 6. Moderni Häämeikki
 • Viikko 7. Heleä meikki rajauksilla -> Smokey Eye
 • Viikko 8. Aikuisen naisen juhlameikki
 • Viikko 9. Pronssinen glamourmeikki
 • Viikko 10. LIVELÄHETYS: Ryhmän päättämä demo
 • Bonus: Meikkikuvien kuvaaminen

 

Verkkovalmennus alkaa 26.9.2022. Tehtäviä voi palauttaa 6.1.2023 saakka. Koulutusmateriaalin kertaamiseen ei ole aikarajaa, vaan videomateriaali on käytettävissäsi aina kun sitä tarvitset. 

Jo monet kymmenet oppilaat ovat käyneet Meikkitaiteilija 1.0 -verkkovalmennuksen saaneet valtavasti uutta oppia! Aiempien kurssilaisten kokemuksia:

“Meikkitaiteilija 1.0 kurssi oli todella kattava. Työkirja oli mukava lisä. Vaikka kurssi oli verkkokurssi niin opetus oli laadukasta ja yksilöllistä. Tykkään Viljan rennosta opetustyylistä ja odotin innolla aina seuraavaa opetusvideota. Vilja antoi tehtävistä rakentavaa palautetta ja huomioi kurssilaisten ammattitaidon palautteessa. Kurssitehtäviin panostamalla sai hyvin päivitettyä omaa portfoliota. Kiitos Vilja! 😊” –Saila

“Kävin Viljan Meikkitaiteilija 1.0-valmennuksen. Niin mielettömän hyvä ja upea kurssi! Olen käynyt lukemattoman määrän erilaisia kursseja mutta Viljalta sain vinkkejä, joita en ollut tullut ajatelleeksi tai kuullut ennen. Viljalla on hyvä ote ja kertoo sekä demoaa ymmärrettävästi. Palautteet omista töistä kehittäviä ja eteenpäin vieviä. Vilja löytää aina hyvät puolet mutta osaa upeasti kertoa kehityskohteet. Millään muulla meikkauskurssilla en ole kehittynyt näin paljon. Sain uuden innon tehdä asiakastöitä, enää ei jännitä. 🙂 Suosittelen ihan jokaiselle, joka haluaa lisää oppia ja varmuutta meikkaustyöskentelyyn.”Satumaarit

“Osallistuin Viljan 10 viikkoa kestävään Meikkitaiteilija 1.0 kurssiin viime kesänä. Kurssi oli todella kattava ja sopii erinomaisesti mielestäni sekä aloittelijoille hyvänä ponnahduslautana että alalla oleville tietojen päivittämiseen, kuten omassa tapauksessani. Todella iso plussa mielestäni kurssilla oli luonnollisten meikkimallien valinta ja Viljan rento opetus tyyli joka erityisesti iski muhun 🤗👌 Myöskin näin jälkikäteen olen voinut olla Viljaan yhteydessä jos on tullut kysyttävää ja aina olen saanut vastauksen. Iso ja lämmin suositus ❤️” –Helli

“Näin lyhyesti niin pelkkää positiivista palautetta, oli kiva seurailla videoita ja Vilja on tosi luonteva kameran edessä, ja tehtävät oli hyvin selitetty. Positiivinen yllätys oli myös se, että tehtäväkirjan sivujen laatu oli todella hyvä, ja suunnitelmat oli tämän vuoksi helpommat työstää. Vaasalaisittain kurssi oli YLIkiva! 🤩” -Camilla

Meikkitaiteilija 1.0 -verkkovalmennuksen hinta  /  299€ sis. alv.
Meikkitaiteilija Vilja Vuolle

Usein kysytyt kysymykset

 

Kun kurssi on käyty hyväksytysti läpi, eli kaikki pyydetyt tehtävät ovat palautettu, saat kurssista sähköisen diplomin.

Valmennus alkaa 26.9.2022 ja kestää 10 viikkoa. Joka maanantai klo 16 kurssialustalle (www.fabulousfinland.fi) julkaistaan videomuodossa uusi oppitunti, jonka yhteydessä kerrotaan myös sen viikon tehtävät. Ensimmäisen 5 viikon aikana teoriaan ja työkirjan tehtäviin kannattaa varata n. 1-2h/viikko (teoriaoppitunnit n. 20-30min, tehtävien tekoon n. 30min-1h). Kurssin viimeiset 5 viikkoa harjoittelet videomuodossa olevien meikkidemojen pohjalta meikkejä mallille tai omille kasvoillesi, joten aikaa kannattaa varata n. 3-4h/viikko (meikkidemot n. 30-45min, meikkisuunnitelman teko + meikin toteuttaminen nopeudestasi riippuen n. 2-3h). Tavoitteena on, että palauttaisit Viljalle tehtävät joka viikko arvioitavaksi, jotta pääset viikko viikolta tekemisessäsi eteenpäin ja keskittymään mahdollisiin ongelmakohtiin. Kurssitehtäviä voi kuitenkin palauttaa 6.1.2023 asti jos haluat toteuttaa kurssia omassa tahdissasi viikottaisen tahdin sijaan.

Valmennus sopii erinomaisesti myös meikkaamisen vasta-alkajalle. Asiat käydään läpi yksityiskohtaisesti ja saat henkilökohtaista palautetta tehtävistä, jotta tiedät mikä on lähtenyt sujumaan ja mihin tarvitaan lisätreeniä.

Valmennus sopii hyvin myös jo edistyneelle meikkaajalle, joka haluaa kertausta, uusia kikkoja ja inspiraatiota omaan meikkaamiseen.

Valmennus tapahtuu täysin verkossa, joten tarvitset käyttöösi joko tietokoneen tai puhelimen, josta katsoa koulutusvideoita. Työkirjan täyttämiseen tarvitset vain muutamia puuterimaisia meikkituotteita, muutaman tiiviin meikkisiveltimen sekä lyijykynän, mustekynän + värikyniä. Meikkidemojen toteuttamiseen tarvitset hieman laajemman valikoiman meikkituotteita:

 • kosteusvoide
 • meikkipohja
 • peitetuote
 • puuteri
 • varjostusväri / bronzer
 • korostusväri
 • muutama erisävyinen poskipuna
 • muutama luomiväripaletti
 • siveltimiä
 • geelimäinen rajausväri / rajauskynä
 • ripsiväri
 • irtoripsitupsuja/nauhoja + ripsiliimaa
 • muut tarvikkeet: vanupuikkoja ja vanulappuja, spaatteli

Huomaathan, että tuotteiden tulee olla hygieenisesti käytettyjä, jos meikkaat niillä muita kuin itseäsi. Tässä vielä kirjoitus meikkipakin hygieenisyydestä: Hygieninen meikkipakki. Jos sinulta ei omasta takaa löydy kaikkia listan meikkitarvikkeita, voit myös esim. pyytää meikkimallejasi tuomaan omat meikit mukanaan. Et siis alkuun tarvitse satojen eurojen meikkipakkia, vaan lähde liikenteeseen sillä arsenaalilla mikä sinulla on käytettävissä!

Kurssin käytyäsi saat tarvittavat teoriat ja valmiudet hää- ja juhlameikkien tekemiseen asiakkaille. Toki kuten mikä tahansa muukin taitolaji, meikkaaminen ja omien taitojen hiominen vaatii paljon toistoa ja harjoitusta, ja jokaisella lähtötaso ja kehitysnopeus on eri. Monet aiemmat kurssilaiset ovat verkkovalmennuksen myötä saaneet tarvittavan varmuuden lisätä meikkaus omaan palveluvalikoimaansa heti, ja toiset ovat vielä jatkaneet itsenäistä treenaamista. Omat henkilökohtaiset tavoitteesi määrittelemällä ja niitä kohti sinnikkäästi treenaamalla saat varmasti nostettua meikkitaitosi seuraavalle tasolle!

Verkkovalmennus järjestetään jatkossa vain kerran vuodessa, eli nyt 26.9.22 alkavan kurssin jälkeen seuraava on tulossa vasta syksyllä 2023. Jos haaveilet meikkien tekemisestä esimerkiksi ensi kesänä, kannattaa lähteä mukaan nyt! Tämän syksyn kurssi on myynnissä 21.9.22 asti.

Meikkitaiteilija sekä hää- ja juhlameikkien kouluttaja Vilja Vuolle on maailmalla kouluttautunut meikkikonkari. Viljalta ilmestyi vuonna 2018 meikkikirja: Parhaat Piirteesi - Meikkaajan käsikirja (Docendo 2018). Vilja kouluttaa rennolla asenteella ja jakaa innolla kaikkia maailmalta keräämiään oppeja. Meikkaamisen lisäksi Vilja rakastaa keskustella kaikesta yrittämiseen liittyvästä ja opastaa mielellään myös asiakashankinnassa ja meikkipalveluiden markkinoinnissa.

Tilaa ilmainen Fabulous Finland Magazine, niin saat suoraan sähköpostiisi viimeisimmät artikkelit ja sisällöt sekä tiedon uusista kursseista ja tarjouksista!