Meikkitaiteilija 1.0 – Ammattilaisen salat

Haluatko tehdä hommia ammattimeikkaajana tai päivittää meikkiosaamistasi?

Jos kaipaat uutta oppia ja inspiraatiota meikkaamiseen, tämä valmennus on sinulle. Vapauta sisäinen meikkitaiteilijasi lähtemällä Viljan matkaan meikkien maailmaan!

Hää-ja juhlameikkien kouluttaja Vilja Vuolle palaa koulutusten pariin 25.10.2021 alkavan verkkovalmennuksen kanssa, jonka avulla opit varmasti juuri niistä meikkaamisen osa-alueista, joihin kaipaat apua. Valmennuksen tarkoituksena on saada sinut laajentamaan omaa meikkiosaamistasi siten, että jokainen meikkipenkistäsi nousija ihastuu omaan peilikuvaansa! Meikkitaiteilija 1.0 -verkkovalmennukseen osallistuvat pääsevät osaksi yhteisöä, joka innostaa ja inspiroi tekemään meikkaamisesta taidetta. Kurssi on suunnattu kauneusalan ammattilaisille tai ammattimeikkaajan töistä haaveileville. Mitään aiempaa tutkintoa ei kurssille tarvita.

 

Meikkitaiteilija 1.0

Meikkitaiteilija 1.0 -verkkovalmennus koostuu selkeistä teoriavideoista sekä käytännön harjoittelusta. 5 viikon kurssin teoria-osuuden aikana pääset tutustumaan rauhassa aina kerrallaan yhteen tai kahteen meikin osa-alueeseen ja tekemään tehtäviä kurssin mukana tulevaan Meikkitaiteilijan Workbook -työkirjaan. Workbook on täynnä tehtäviä, jotka auttavat sinua hiomaan meikkitaitojasi ja harjoittelemaan käytännössä juuri opittuja teorioita. Kurssista on tiivis 5 viikon versio, johon sisältyy 5 viikon teoriavideot sekä workbookin tehtävät. Laajemmassa 10 viikon versiossa näet myös erilaisia “alusta loppuun” tehtyjä meikkidemoja, joita voit seurata ja toteuttaa joko omille kasvoillesi tai mallille.

Saat myös henkilökohtaista palautetta tehtävistä jakaessasi ne kouluttajalle verkkokurssialustan kautta. Joka viikko kurssialustalle tulee uusi koulutusvideo, jossa ilmoitetaan myös aiheeseen liittyvät tehtävät.  Viikon parhaalle tehtävänpalautukselle luvassa palkinto! Valmennukseen sisältyy myös muutamia yhteisiä etätapaamisia, jotka eivät ole pakollisia kurssin suorittamisen kannalta. Valmennettaville on myös oma facebook -ryhmä, jossa voi jakaa onnistumia ja oppia yhdessä. Valmennus käydään täysin verkossa (paitsi supervalmennuksessa 2 lähipäivää), joten voit huoletta osallistua mistä päin Suomea (tai maailmaa!) tahansa. 

Verkkovalmennuksen aihealueet:

 • Viikko 1 . Meikin teoria: mistä elementeistä koostuu hyvä meikki? Mitä meikkaajalta vaaditaan?
 • Viikko 2. Kaikki ihosta: pohja, varjostukset, korostukset, puna, pysyvyys
 • Viikko 3. Silmämeikki: Luomivärit, rajaukset, ripset
 • Viikko 4. Kulmakarvat ja huulet
 • Viikko 5. Väriteorian perusteet meikkaajan työssä

Laajempaan 10 viikon valmennukseen sisältyy lisäksi meikkidemot:

 • Viikko 6. Moderni Häämeikki
 • Viikko 7. Heleä meikki rajauksilla -> Smokey Eye
 • Viikko 8. Aikuisen naisen juhlameikki
 • Viikko 9. Pronssinen glamourmeikki
 • Viikko 10. LIVELÄHETYS: Meikkaajan yleisimmät virheet + Ryhmän päättämä demo
 • Bonus: Meikkikuvien kuvaaminen

SUPERVALMENNUKSEEN sisältyy lisäksi:

 • Kahden päivän lähikoulutuksen pienryhmässä, joka järjestetään helmi/-maaliskuussa (useita päivämääriä) Tampereella. Lähiopetuksessa meikkaillaan yhdessä kaksi mallia päivässä ja rakennetaan ammattimaista portfoliota (Saat mukaan ammattitason kuvat meikkimalleista). Meikkityylit saat itse päättää ja Vilja on apunasi meikkaamisen joka vaiheessa. Voit käyttää lähipäivinä omia meikkituotteitasi tai hyödyntää kouluttajan meikkipakkia.  Mallit voi järjestää itse tai voimme järjestää ne puolestasi.

Verkkovalmennus alkaa 25.10.2021. Tehtäviä voi palauttaa tammikuun loppuun asti. Koulutusmateriaalin kertaamiseen ei ole aikarajaa, vaan videomateriaali on sinulla käytettävissä aina kun sitä tarvitset. 

“Meikkitaiteilija 1.0 kurssi oli todella kattava. Työkirja oli mukava lisä. Vaikka kurssi oli verkkokurssi niin opetus oli laadukasta ja yksilöllistä. Tykkään Viljan rennosta opetustyylistä ja odotin innolla aina seuraavaa opetusvideota. Vilja antoi tehtävistä rakentavaa palautetta ja huomioi kurssilaisten ammattitaidon palautteessa. Kurssitehtäviin panostamalla sai hyvin päivitettyä omaa portfoliota. Kiitos Vilja! 😊” Saila P.

“Kävin Viljan Meikkitaiteilija 1.0-valmennuksen. Niin mielettömän hyvä ja upea kurssi! Olen käynyt lukemattoman määrän erilaisia kursseja mutta Viljalta sain vinkkejä, joita en ollut tullut ajatelleeksi tai kuullut ennen. Viljalla on hyvä ote ja kertoo sekä demoaa ymmärrettävästi. Palautteet omista töistä kehittäviä ja eteenpäin vieviä. Vilja löytää aina hyvät puolet mutta osaa upeasti kertoa kehityskohteet. Millään muulla meikkauskurssilla en ole kehittynyt näin paljon. Sain uuden innon tehdä asiakastöitä, enää ei jännitä. 🙂 Suosittelen ihan jokaiselle, joka haluaa lisää oppia ja varmuutta meikkaustyöskentelyyn.”Satumaarit V.

“Osallistuin Viljan 10 viikkoa kestävään Meikkitaiteilija 1.0 kurssiin viime kesänä. Kurssi oli todella kattava ja sopii erinomaisesti mielestäni sekä aloittelijoille hyvänä ponnahduslautana että alalla oleville tietojen päivittämiseen, kuten omassa tapauksessani. Todella iso plussa mielestäni kurssilla oli luonnollisten meikkimallien valinta ja Viljan rento opetus tyyli joka erityisesti iski muhun 🤗👌 Myöskin näin jälkikäteen olen voinut olla Viljaan yhteydessä jos on tullut kysyttävää ja aina olen saanut vastauksen. Iso ja lämmin suositus ❤️” Helli P.

Meikkitaiteilija 1.0 HINNAT:
5 viikon valmennus (teoria) 189 €
10 viikon valmennus (teoria+demomeikkaukset) 289 €
Supervalmennus (teoria+demomeikkaukset+kahden päivän lähiopetus) 689 €

Usein kysytyt kysymykset

Kun kurssi on käyty hyväksytysti läpi, eli kaikki pyydetyt tehtävät ovat palautettu, saat kurssista Diplomin, joka lähetetään kirjepostina.

Valmennus alkaa 25.10.2021. Joka viikko kurssialustalle (osoitteessa fabulousfinland.fi) tulee uusi video, jonka yhteydessä kerrotaan myös sen viikon tehtävät. Ensimmäisen 5 viikon aikana teoriaan ja työkirjan tehtäviin kannattaa varata n. tunti/viikko. Laajemman kurssin viimeiset 5 viikkoa harjoittelet meikkejä mallille tai omille kasvoillesi, joten aikaa kannattaa varata enemmän aikaa. Kurssitehtäviä voi kuitenkin palauttaa tammikuun loppuun asti, jos haluat toteuttaa kurssia omassa tahdissasi viikottaisen tahdin sijaan.

Valmennus sopii erinomaisesti myös meikkaamisen vasta-alkajalle. Asiat käydään läpi yksityiskohtaisesti ja saat henkilökohtaista palautetta tehtävistä, jotta tiedät mikä lähtee sujumaan ja mihin tarvitaan lisätreeniä.

Valmennus sopii hyvin myös jo edistyneelle meikkaajalle, joka haluaa kertausta, uusia kikkoja ja inspiraatiota omaan meikkaamiseen.

Valmennus tapahtuu täysin verkossa, joten tarvitset käyttöösi joko tietokoneen tai puhelimen, josta katsoa koulutusvideoita. Viiden viikon valmennuksessa työkirjan täyttämiseen tarvitset vain muutamia puuterimaisia meikkituotteita, muutaman tiiviin meikkisiveltimen sekä lyijykynän, mustekynän + värikyniä. 10 viikon valmennukseen tarvitset niiden lisäksi hieman laajemman valikoiman meikkituotteita:

 • kosteusvoide
 • meikkipohja
 • peitetuote
 • puuteri
 • varjostusväri / bronzer
 • korostusväri
 • muutama erisävyinen poskipuna
 • muutama luomiväripaletti
 • siveltimiä
 • geelimäinen rajausväri / rajauskynä
 • ripsiväri
 • irtoripsitupsuja/nauhoja + ripsiliimaa
 • muut tarvikkeet: vanupuikkoja ja vanulappuja, spaatteli

Huomaathan, että tuotteiden tulee olla hygieenisesti käytettyjä, jos meikkaat niillä muita kuin itseäsi. Tässä vielä kirjoitus meikkipakin hygieenisyydestä: Hygieninen meikkipakki

Meikkitaiteilija ja hää-ja juhlameikkien kouluttaja Vilja Vuolle on maailmalla kouluttautunut meikkikonkari. Viljalta ilmestyi vuonna 2018 meikkikirja: Parhaat Piirteesi - Meikkaajan käsikirja (Docendo 2018). Vilja kouluttaa rennolla asenteella ja jakaa innolla kaikkia maailmalta keräämiään oppeja. Vilja on pyörittänyt RipsiBar -kauneushoitoloita vuodesta 2013 ja on perustanut myös Wonda.fi kosmetiikan verkkokaupan. Meikkaamisen lisäksi Vilja rakastaa keskustella kaikesta yrittämiseen liittyvästä ja opastaa mielellään myös asiakashankinnassa ja meikkipalveluiden markkinoinnissa.

Tilaa fabulous finlandin uutiskirje, jos haluat pysyä kartalla uusista artikkeleista ja koulutuksista!