Häämeikkien Huippuosaajaksi: Rakenna urasi meikkaajana

KURSSI EI TÄLLÄ HETKELLÄ MYYNNISSÄ. Tilaa ilmainen verkkolehtemme, niin saat heti tiedon tulevista kurssimyynneistä ja tarjouksista!

Jos haluat oppia häämeikkauksen salat sekä rakentaa menestyksekkään uran meikkitaiteilijana, tämä kurssi on täydellinen kickstart juuri sinulle!

Vilja Vuolteen suureen suosioon nousseella Häämeikkien Huippuosaajaksi -verkkokurssilla syvennytään meikkidemojen ja häämeikin teorian lisäksi erityisesti meikkaajan urapolun rakentamiseen aina meikkipakin kokoamisesta brändäykseen ja asiakashankintaan. Työskentelitpä sitten freelancerina tai esimerkiksi osana tiimiä hoitolassa/studiossa, tämä kurssi antaa paljon eväitä siihen, miten juuri sinä voit erottua häämeikkaajana ja luoda itsellesi itsevarman pohjan meikkiuralle. Verkkokurssi on julkaistu ensimmäisen kerran helmikuussa 2022.

Kurssi sopii hyvin sekä aloittelevalle meikkitaiteilijalle että meikkaajalle, jolla on jo hieman kokemusta. Kurssin kaikki materiaalit ovat videomuodossa ja voit edetä täysin omaan tahtiisi. Kurssimateriaalit myös jäävät sinulle katsottavaksi uudelleen ja uudelleen ilman aikarajoitteita. Verkkokurssin sisältöä (esim. tuotesuosituslistaa) päivitetään vuosittain, joten ostettuasi kurssin kerran, saat myös kaikki tulevat sisältöpäivitykset!

Ja mikä parasta, saat Viljalta henkilökohtaista palautetta, koska kurssiin sisältyy kirjallinen palaute kolmesta tekemästäsi meikistä. Voit palauttaa kuvat meikeistä, joita harjoittelet mallille tai vaikka tekemistäsi asiakastöistä. Kuvat tulee palauttaa vuoden sisällä kurssin ostamisesta. Mikäli olet suorittanut ja palauttanut kaikki meikkitehtävät, saat kurssin suorittamisesta sähköisen diplomin.

Verkkokurssi on henkilökohtainen. Useamman henkilön yritys- tai oppilaitostilauksissa pyydä tarjousta sähköpostitse sivuston ylläpitäjältä vilja@fabulousfinland.fi.

Kurssin ostaneiden arvosteluja:

“Olen tykännyt kurssista todella paljon! Vaikka olen jo aiemmin käynyt edeltävän Häämeikkien Huippuosaajaksi -verkkokurssin, niin tämä tuo siihen todella kivasti täydennystä. Kurssista saa varmasti paljon irti niin aloittelevat kuin myös jo meikkejä tehneet ihmiset. Tässä on mielestäni todella laajasti ja kattavasti käyty läpi kaikki osa-alueet mikä häämeikkeihin ja meikkaajana toimimiseen liittyy.
Itse parturi-kampaajana ja jonkun verran meikkailleena olen innostunut syventämään osaamistani, sillä saan morsiamet ja vanhojen tanssijat palveltua itse kokonaan. Tämmöiset online-kurssit ovat siitä kivoja, että niihin on matala kynnys osallistua kun ei tarvitse kauemmas lähteä kouluttautumaan. Ja sekin, että on mahdollista saada kirjallista palautetta tehdyistä töistä!” -Senja

“Kurssi on ollut hyvä ja oon ollut tyytyväinen sen ostoon, hinta-laatu-suhde kohdillaan. Uusia oppeja on tullut paljon vaikka aika kattavasti oon meikkaajan työhön liittyvistä jutuista tiennytkin. Tykkäsin, kun Vilja toi reilusti omaa persoonaa mukaan videoihin ja niitä oli mielekästä katsoa ja kuunnella. Oli hyvä, kun Vilja kertoi omaa taustaa, mistä kaikki on alkanut. Tuli tunne, että minustakin voi tulla yhtä menestynyt meikkaaja, todellinen ammattilainen. Videot oli selkeitä ja kattavia, sopivan mittaisia. Oikein hyvä kurssi, mitä voin kyllä suositella ja onneksi huomasin et tämmönen on myynnissä. Kiitos 😊” -Jenni

Kurssin osa-alueet:

Häämeikkaajan opas: (mitä häämeikiltä ja häämeikkaajalta odotetaan, mitä tarvitset meikkipakkiisi, häämeikin teoriaa)

Uran rakentaminen häämeikkaajana: (miten aloitat urasi meikkaajana, hinnoittelu, asiakaskunnan rakentaminen, sosiaalisen median hyödyntäminen, yhteistyöt hääalan ammattilaisten kanssa, portfolio, meikkikuvien kuvaaminen)

Timanttinen asiakaspalvelu: (ajanvaraus, koemeikki)

Häämeikkidemot: Vilja toteuttaa kolme eri meikkilookia eri ikäisille morsiamille (parikymppinen, kolmekymppinen sekä nelikymppinen morsian). Lisäksi myös meikkidemo sulhasen huomaamattomalle meikille.

Osta kurssi tästä
Jaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.