Häämeikkien Huippuosaajaksi

Jos haaveilet meikkaajan ammatista, haluat päivittää meikkiosaamistasi tai lisätä hoitolan/kampaamon valikoimaan häämeikit – tämä kurssi on täydellinen kick-start juuri sinulle.

Suureen suosioon nousseen Häämeikkien Huippuosaajaksi -kurssin Onlineversio on saatavilla! Nyt sinulla on mahdollisuus päästä Vilja Vuolteen oppiin sekä häämeikkien maailmaan vaikka omalta kotisohvaltasi!

Kurssin kaikki materiaalit ovat videomuodossa ja ne ovat katsottavissa sinulle sopivana ajankohtana ilman aikarajoituksia. Kurssin hinta on 119 €.

Kurssivideoilla Vilja käy mm. läpi väriteoriaa, työskentelyä morsianten kanssa, paljastaa pysyvän meikin salat sekä auttaa portfolion rakentamisessa. Pääset myös seuraamaan kahta erilaista demomeikkiä alusta loppuun ja opit kaikki Viljan tekniikat, joilla saat morsiamen tuntemaan itsensä upeaksi ja hehkuvaksi. Videot on katsottavissa sinulle sopivana ajankohtana ja voit aina halutettasi palata videoihin myöhemmin.

Verkkokurssilla opit
-väriteoriaa
-valitsemaan eri ihotyypeille sopivat tuotteet
-pysyvän meikin salat
-työskentelemään morsianten kanssa aina ensikohtaamisesta/ajanvarauksesta hääpäivän saakka
-luomaan portfolion ja markkinointimateriaalia
-ottamaan asiakkaasta meikkikuvia sekä ohjaamaan asiakasta kuvaustilanteissa
-klassisen häämeikin sekä morsiamen smokey eye -meikin

Verkkokurssi on henkilökohtainen. Useamman henkilön yritys- tai oppilaitostilauksissa pyydä tarjousta sähköpostitse sivuston ylläpitäjältä vilja@fabulousfinland.fi.

Tilaa uutiskirje, niin pysyt kartalla uusista artikkeleista ja kursseista!

Osta kurssi tästä