Meikkitaiteilija 1.0 -verkkovalmennus / Syksy 2023

Kurssin tila
Ei ilmoittauduttu
Hinta
-€
Tule mukaan


Haluatko tehdä hommia ammattimeikkaajana tai päivittää meikkiosaamistasi? Meikkitaiteilija 1.0 on sinulle!

Verkkovalmennus ei ole enää ostettavissa! Seuraava valmennus starttaa syksyllä 2024. alkaa 25.9.2023 Valmennus on katsottavissa verkkokurssialustalla. Saat tunnukset kurssialustalle sähköpostiisi ostettuasi valmennuksen.

Mikä on Meikkitaiteilija 1.0-verkkovalmennus?

Hää-ja juhlameikkien kouluttaja Vilja Vuolteen 25.9.2023 alkavalla verkkovalmennuksella viet meikkiosaamisesi uudelle tasolle. Valmennuksen tarkoituksena on saada sinut laajentamaan omaa meikkiosaamistasi siten, että jokainen meikkipenkistäsi nousija ihastuu omaan peilikuvaansa!

 
Meikkitaiteilija 1.0 -verkkovalmennukseen osallistuvat pääsevät osaksi yhteisöä, joka innostaa ja inspiroi. Käytännönläheisen valmennuksen käytyäsi osaat meikata kasvot kuin kasvot ja tuoda meikattavan parhaat piirteet esille.

Kävin Viljan Meikkitaiteilija 1.0-verkkovalmennuksen. Niin mielettömän hyvä ja upea kurssi! Olen käynyt lukemattoman määrän erilaisia kursseja mutta Viljalta sain vinkkejä, joita en ollut tullut ajatelleeksi tai kuullut ennen. Viljalla on hyvä ote ja kertoo sekä demoaa ymmärrettävästi. Palautteet omista töistä kehittäviä ja eteenpäin vieviä. Vilja löytää aina hyvät puolet mutta osaa upeasti kertoa kehityskohteet. Millään muulla meikkauskurssilla en ole kehittynyt näin paljon. Sain uuden innon tehdä asiakastöitä, enää ei jännitä 😊 Suosittelen ihan jokaiselle, joka haluaa lisää oppia ja varmuutta meikkaustyöskentelyyn.

Koska valmennus on vain rajatun ajan myynnissä, se kannattaa ostaa nyt. Materiaalit jäävät sinulle katsottavaksi pysyvästi, joten voit palata materiaaleihin aina tarvittaessa. Hinta vain 281,5e + alv 24% eli yhteensä 349e.

Kenelle valmennus on tarkoitettu?

Kurssi on suunnattu kauneusalan ammattilaisille tai ammattimeikkaajan töistä haaveileville. Mitään aiempaa tutkintoa ei kurssille tarvita. Vaikka et olisi kertaakaan meikannut ketään muuta kuin itseäsi, voit silti lähteä valmennukseen mukaan ja oppia!

 
Verkkovalmennuksen on käynyt jo yli sata oppilasta!

Jos haluat inspiroitua ja syventyä meikkaamisen maailmaan, tämä 10 viikon verkkovalmennus on juuri sinulle! Meikkitaiteilija 1.0 -valmennus käydään täysin verkossa, joten voit huoletta osallistua mistä päin Suomea (tai maailmaa!) tahansa.

Kurssin teoriaosuuden aikana pääset tutustumaan rauhassa aina kerrallaan yhteen tai kahteen meikin osa-alueeseen ja videomuotoisen koulutuksen lisäksi tekemään tehtäviä kurssin mukana tulevaan Meikkaajan Workbook -työkirjaan.

 
Saat myös palautetta tehtävistä jakaessasi ne kouluttajalle verkkokurssialustan kautta. Joka viikko kurssialustalle tulee uusi video, jossa ilmoitetaan sen yhteyteen liittyvät tehtävät työkirjasta. Viikosta 6 eteenpäin sinulla on vaihtoehtona tehdä meikkiharjoituksia myös meikkimallille tai omille kasvoillesi ja lähettää meikistä kuvat palautetta varten! Mikäli olet suorittanut ja palauttanut kaikki meikkitehtävät, saat kurssin suorittamisesta sähköisen diplomin.

“Meikkitaiteilija 1.0 kurssi oli todella kattava. Työkirja oli mukava lisä. Vaikka kurssi oli verkkokurssi niin opetus oli laadukasta ja yksilöllistä. Tykkään Viljan rennosta opetustyylistä ja odotin innolla aina seuraavaa opetusvideota. Vilja antoi tehtävistä rakentavaa palautetta ja huomioi kurssilaisten ammattitaidon palautteessa. Kurssitehtäviin panostamalla sai hyvin päivitettyä omaa portfoliota. Kiitos Vilja! 😊

 
Mitä valmennuksessa tapahtuu?

Valmennus alkaa 25.9.2023 ja kestää 10 viikkoa. Joka maanantai klo 16 uusi oppitunti ja tehtävät julkaistaan videomuodossa kurssialustalla (www.fabulousfinland.fi), mutta voit katsoa sisällön ja tehdä tehtävät juuri siihen aikaan kun sinulle sopii. Ensimmäisten 5 viikon aikana viikoittaista aikaa tarvitaan n. 1-2 tuntia teorian ja tehtävien pariin. Viimeiset 5 viikkoa sisältävät meikkidemojen pohjalta harjoittelua mallin tai omien kasvojen meikkaamisessa, vaatien n. 3 tuntia viikossa. Tehtävät palautetaan viikoittain Viljalle arvioitaviksi, mutta kurssitehtäviä voi palauttaa 6.1.2024 saakka oman tahdin mukaan, jos viikkotahti on vaikea ylläpitää.

 
Asiakkaiden kokemuksia:


“Sisällöllisesti kurssi oli mielestäni tosi kattava ja tuli paljon hyviä vinkkejä ja uusia oppeja! 🤩 Kaikki saavat varmasti kurssista jotain, myös kokeneemmat. Parhaimpia juttuja oli se, että kurssin voi suorittaa verkossa ja kurssilla oli ihanan rento meininki.”

“Parasta kurssissa oli uudet näkökulmat ja tekniikat, vinkit ja tehtävät. Myös ihanaa oli Viljan valoisa asenne ja Finglish, jota itsekkin käytän 😄 Sain omaan osaamiseeni lisää teknisiä juttuja, mm. meikkipohjaan ja ripsiin liittyen. Koulutus sopii hyvin myös henkilölle, jolla ei ole kampaaja/maskeeraus taustaa, kuten allekirjoittanut.”

“Osallistuin Viljan 10 viikkoa kestävään Meikkitaiteilija 1.0 kurssiin viime kesänä. Kurssi oli todella kattava ja sopii erinomaisesti mielestäni sekä aloittelijoille hyvänä ponnahduslautana että alalla oleville tietojen päivittämiseen, kuten omassa tapauksessani. Todella iso plussa mielestäni kurssilla oli luonnollisten meikkimallien valinta ja Viljan rento opetus tyyli joka erityisesti iski muhun 🤗👌 Myöskin näin jälkikäteen olen voinut olla Viljaan yhteydessä jos on tullut kysyttävää ja aina olen saanut vastauksen. Iso ja lämmin suositus ❤️”

“Näin lyhyesti niin pelkkää positiivista palautetta, oli kiva seurailla videoita ja Vilja on tosi luonteva kameran edessä, ja tehtävät oli hyvin selitetty. Positiivinen yllätys oli myös se, että tehtäväkirjan sivujen laatu oli todella hyvä, ja suunnitelmat oli tämän vuoksi helpommat työstää. Vaasalaisittain kurssi oli YLIkiva! 🤩”

Kuka kouluttaa?

Kouluttajana toimii hää- ja juhlameikkeihin erikoistunut meikkitaiteilija Vilja Vuolle, joka on ollut mm. lontoolaisen häämeikkiguru Kristina Gasperasin opissa sekä käynyt Los Angelesissa Cinema Makeup Schoolin kauneusmeikkikoulutuksen. Vilja on myös kirjoittanut syksyllä 2018 ilmestyneen meikkikirjan: Parhaat Piirteesi – Meikkaajan käsikirja. Vuosien kokemuksella Vilja opastaa meikkien saloihin kaikkia kiinnostuneita!

 
Verkkokurssi on henkilökohtainen. Useamman henkilön yritys- tai oppilaitostilauksissa pyydä tarjousta sähköpostitse sivuston ylläpitäjältä vilja@fabulousfinland.fi.

Usein kysytyt kysymykset

Saako Meikkitaiteilija 1.0 -verkkovalmennuksesta todistuksen?

Kun kurssi on käyty hyväksytysti läpi, eli kaikki pyydetyt tehtävät ovat palautettu, saat kurssista sähköisen diplomin.

Millainen valmennuksen aikataulu on?

Valmennus alkaa 25.9.2023 ja kestää 10 viikkoa. Joka maanantai klo 16 kurssialustalle (www.fabulousfinland.fi) julkaistaan videomuodossa uusi oppitunti, jonka yhteydessä kerrotaan myös sen viikon tehtävät.

Ensimmäisen 5 viikon aikana teoriaan ja työkirjan tehtäviin kannattaa varata n. 1-2h\/viikko (teoriaoppitunnit n. 20-30min, tehtävien tekoon n. 30min-1h). Kurssin viimeiset 5 viikkoa harjoittelet videomuodossa olevien meikkidemojen pohjalta meikkejä mallille tai omille kasvoillesi, joten aikaa kannattaa varata n. 3-4h\/viikko (meikkidemot n. 30-45min, meikkisuunnitelman teko + meikin toteuttaminen nopeudestasi riippuen n. 2-3h).

Tavoitteena on, että palauttaisit Viljalle tehtävät joka viikko arvioitavaksi, jotta pääset viikko viikolta tekemisessäsi eteenpäin ja keskittymään mahdollisiin ongelmakohtiin. Kurssitehtäviä voi kuitenkin palauttaa 6.1.2024 asti jos haluat toteuttaa kurssia omassa tahdissasi viikottaisen tahdin sijaan. 

Sopiiko valmennus vasta-alkajalle?

Valmennus sopii erinomaisesti myös meikkaamisen vasta-alkajalle. Asiat käydään läpi yksityiskohtaisesti ja saat henkilökohtaista palautetta tehtävistä, jotta tiedät mikä on lähtenyt sujumaan ja mihin tarvitaan lisätreeniä.

Sopiiko valmennus edistyneelle meikkaajalle?

Valmennus sopii hyvin myös jo edistyneelle meikkaajalle, joka haluaa kertausta, uusia kikkoja ja inspiraatiota omaan meikkaamiseen. Valmennus on myös erittäin hyvä siinä tapauksessa, jos kaipaat uutta somemateriaalia, koska kaikista meikeistä otetaan kuvat ja Vilja neuvoo myös niiden ottamisessa!

Mitä tarvitsen kurssin suorittamiseen?

Valmennus tapahtuu täysin verkossa, joten tarvitset käyttöösi joko tietokoneen tai puhelimen, josta katsoa koulutusvideoita. Työkirjan täyttämiseen tarvitset vain muutamia puuterimaisia meikkituotteita, muutaman tiiviin meikkisiveltimen sekä lyijykynän, mustekynän + värikyniä.

Meikkidemojen toteuttamiseen tarvitset hieman laajemman valikoiman meikkituotteita:

-kosteusvoide
-meikkipohja
-peitetuote
-puuteri
-varjostusväri / bronzer
-korostusväri
-muutama erisävyinen poskipuna
-muutama luomiväripaletti
-geelimäinen rajausväri / rajauskynä
-siveltimiä
-ripsiväri
-irtoripsitupsuja/nauhoja + ripsiliimaa
-muut tarvikkeet: vanupuikkoja ja vanulappuja, spaatteli

Huomaathan, että tuotteiden tulee olla hygieenisesti käytettyjä, jos meikkaat niillä muita kuin itseäsi. Tässä vielä kirjoitus meikkipakin hygieenisyydestä: Hygieninen meikkipakki. Jos sinulta ei omasta takaa löydy kaikkia listan meikkitarvikkeita, voit myös esim. pyytää meikkimallejasi tuomaan omat meikit mukanaan.

Et siis alkuun tarvitse satojen eurojen meikkipakkia, vaan lähde liikenteeseen sillä arsenaalilla mikä sinulla on käytettävissä!

Jos lähden verkkovalmennukseen mukaan täysin aloittelijana, voinko kurssin käytyäni alkaa tekemään meikkejä asiakkaille?

Kurssin käytyäsi saat tarvittavat teoriat ja valmiudet hää- ja juhlameikkien tekemiseen asiakkaille. Toki kuten mikä tahansa muukin taitolaji, meikkaaminen ja omien taitojen hiominen vaatii paljon toistoa ja harjoitusta, ja jokaisella lähtötaso ja kehitysnopeus on eri. Monet aiemmat kurssilaiset ovat verkkovalmennuksen myötä saaneet tarvittavan varmuuden lisätä meikkaus omaan palveluvalikoimaansa heti, ja toiset ovat vielä jatkaneet itsenäistä treenaamista.

Omat henkilökohtaiset tavoitteesi määrittelemällä ja niitä kohti sinnikkäästi treenaamalla saat varmasti nostettua meikkitaitosi seuraavalle tasolle!

Koska verkkovalmennus järjestetään seuraavan kerran?

Verkkovalmennus järjestetään jatkossa vain kerran vuodessa, eli nyt 25.9.23 alkavan kurssin jälkeen seuraava on tulossa vasta syksyllä 2024. Jos haaveilet meikkien tekemisestä esimerkiksi ensi kesänä, kannattaa lähteä mukaan nyt!

Paljonko valmennus maksaa?

Valmennuksen hinta on vain 281,5e + alv 24% eli yhteensä 349e. Summaan sisältyy Meikkitaiteilija 1.0-valmennukseen kuuluva videosisältö ilman katselun aikarajoituksia, Meikkitaiteilijan Workbook -vihko kotiin postitettuna sekä kirjalliset palautteet tehtävistä (6.1.2024 mennessä palautetut). Näin kattavaa meikkikoulutusta et löydä muualta näin edullisesti!

Kuka kouluttaa?

Meikkitaiteilija sekä hää- ja juhlameikkien kouluttaja Vilja Vuolle on maailmalla kouluttautunut meikkikonkari. Viljalta ilmestyi vuonna 2018 meikkikirja: Parhaat Piirteesi – Meikkaajan käsikirja (Docendo 2018).

Vilja kouluttaa rennolla asenteella ja jakaa innolla kaikkia maailmalta keräämiään oppeja. Meikkaamisen lisäksi Vilja rakastaa keskustella kaikesta yrittämiseen liittyvästä ja opastaa mielellään myös asiakashankinnassa ja meikkipalveluiden markkinoinnissa.

Mikä on Fabulous Finland?

Fabulous Finland on online-lehti ja koulutussivusto kauneusalan ammattilaisille sekä alasta kiinnostuneille. Fabulous Finland Oy (Puh. 050 467 4311, Kankurinkatu 2, 33230 Tampere, Y-tunnus: 2727120-6) on luotettava suomalainen toimija, jonka pääasiallinen toiminta on kauneusalan yrittäjien koulutus sekä verkossa että lähikoulutuksina.

Jäikö kysyttävää valmennuksesta? Kysy Viljalta suoraa tällä lomakkeella: