Meikkiverkkokurssit / Kevät 2022

Lukaise alta kevään meikkiverkkokursseista valitse juuri sinun tarpeisiisi sopiva kurssi!

Häämeikkien Huippuosaajaksi: Rakenna urasi meikkaajana

Jos haluat oppia häämeikkauksen salat sekä rakentaa menestyksekkään uran meikkitaiteilijana, tämä kurssi on täydellinen kickstart juuri sinulle!

Kurssi on ostettavissa 20.3.22 asti. Kurssin hinta on 199 € sis. alv.

Kurssilla syvennytään meikkidemojen ja häämeikin teorian lisäksi erityisesti meikkaajan urapolun rakentamiseen aina meikkipakin kokoamisesta brändäykseen ja asiakashankintaan. Työskentelitpä sitten freelancerina tai esimerkiksi osana tiimiä hoitolassa/studiossa, tämä kurssi antaa paljon eväitä siihen, miten juuri sinä voit erottua häämeikkaajana ja luoda itsellesi itsevarman pohjan meikkiuralle.

Kurssi sopii hyvin sekä aloittelevalle meikkitaiteilijalle että meikkaajalle, jolla on jo hieman kokemusta. Kurssin kaikki materiaalit ovat videomuodossa ja voit edetä täysin omaan tahtiisi. Kurssimateriaalit myös jäävät sinulle katsottavaksi uudelleen ja uudelleen ilman aikarajoitteita. Verkkokurssia päivitetään joka vuosi, joten ostettuasi kurssin kerran, saat myös kaikki tulevat sisältöpäivitykset + päivitetyt tuotesuositukset!

Ja mikä parasta, saat Viljalta henkilökohtaista palautetta, koska kurssiin sisältyy kirjallinen palaute kolmesta tekemästäsi meikistä. Voit palauttaa kuvat meikeistä, joita harjoittelet mallille tai vaikka tekemistäsi asiakastöistä. Kuvat tulee palauttaa vuoden sisällä kurssin ostamisesta. Mikäli olet suorittanut ja palauttanut kaikki meikkitehtävät, saat kurssin suorittamisesta sähköisen diplomin.

Kurssin osa-alueet:

 • Häämeikkaajan opas – mitä häämeikiltä ja häämeikkaajalta odotetaan, mitä tarvitset meikkipakkiisi, häämeikin teoriaa
 • Uran rakentaminen häämeikkaajana – miten aloitat urasi meikkaajana, hinnoittelu, asiakaskunnan rakentaminen, sosiaalisen median hyödyntäminen, yhteistyöt hääalan ammattilaisten kanssa, portfolio, meikkikuvien kuvaaminen
 • Timanttinen asiakaspalvelu – ajanvaraus, koemeikki
 • Häämeikkidemot – Vilja toteuttaa kolme eri meikkilookia eri ikäisille morsiamille (parikymppinen, kolmekymppinen sekä nelikymppinen morsian). Lisäksi myös meikkidemo sulhasen huomaamattomalle meikille.

 

Kurssin ostaneiden arvosteluja:

“Olen tykännyt kurssista todella paljon! Vaikka olen jo aiemmin käynyt edeltävän Häämeikkien Huippuosaajaksi -verkkokurssin, niin tämä tuo siihen todella kivasti täydennystä. Kurssista saa varmasti paljon irti niin aloittelevat kuin myös jo meikkejä tehneet ihmiset. Tässä on mielestäni todella laajasti ja kattavasti käyty läpi kaikki osa-alueet mikä häämeikkeihin ja meikkaajana toimimiseen liittyy.
Itse parturi-kampaajana ja jonkun verran meikkailleena olen innostunut syventämään osaamistani, sillä saan morsiamet ja vanhojen tanssijat palveltua itse kokonaan. Tämmöiset online-kurssit ovat siitä kivoja, että niihin on matala kynnys osallistua kun ei tarvitse kauemmas lähteä kouluttautumaan. Ja sekin, että on mahdollista saada kirjallista palautetta tehdyistä töistä!” -Senja

“Kurssi on ollut hyvä ja oon ollut tyytyväinen sen ostoon, hinta-laatu-suhde kohdillaan. Uusia oppeja on tullut paljon vaikka aika kattavasti oon meikkaajan työhön liittyvistä jutuista tiennytkin. Tykkäsin, kun Vilja toi reilusti omaa persoonaa mukaan videoihin ja niitä oli mielekästä katsoa ja kuunnella. Oli hyvä, kun Vilja kertoi omaa taustaa, mistä kaikki on alkanut. Tuli tunne, että minustakin voi tulla yhtä menestynyt meikkaaja, todellinen ammattilainen. Videot oli selkeitä ja kattavia, sopivan mittaisia. Oikein hyvä kurssi, mitä voin kyllä suositella ja onneksi huomasin et tämmönen on myynnissä. Kiitos 😊” -Jenni

 

Meikkitaiteilija 1.0 -verkkovalmennus

Jos haluat syventyä meikkaamisen tekniikkaan, kasvojen eri osa-alueisiin ja hioa meikkitaitojasi toden teolla, tämä 10 viikon verkkovalmennus on juuri sinulle!

Kurssi on ostettavissa 20.3.22 asti, verkkovalmennus alkaa 21.3.22. Kurssin hinta on 299€ sis. alv.

Meikkitaiteilija 1.0 -valmennus käydään täysin verkossa, joten voit huoletta osallistua mistä päin Suomea (tai maailmaa!) tahansa. Kurssin teoriaosuuden aikana pääset tutustumaan rauhassa aina kerrallaan yhteen tai kahteen meikin osa-alueeseen ja videomuotoisen koulutuksen lisäksi tekemään tehtäviä kurssin mukana tulevaan Meikkaajan Workbook -työkirjaan. Saat myös palautetta tehtävistä jakaessasi ne kouluttajalle verkkokurssialustan kautta. Joka viikko kurssialustalle tulee uusi video, jossa ilmoitetaan sen yhteyteen liittyvät tehtävät työkirjasta. Viikosta 6 eteenpäin sinulla on vaihtoehtona tehdä meikkiharjoituksia myös omille kasvoillesi tai mallille ja lähettää meikistä kuvat palautetta varten! Mikäli olet suorittanut ja palauttanut kaikki meikkitehtävät, saat kurssin suorittamisesta sähköisen diplomin.

Verkkovalmennuksen kulku:

 • Viikko 1. Meikin teoria: Mistä elementeistä koostuu hyvä meikki? Mitä meikkaajalta vaaditaan?
 • Viikko 2. Kaikki ihosta: Pohja, varjostukset, korostukset, puna, pysyvyys
 • Viikko 3. Silmämeikki: Luomivärit, rajaukset, ripset
 • Viikko 4. Kulmakarvat ja huulet
 • Viikko 5. Väriteorian perusteet meikkaajan työssä
 • Viikko 6. Moderni Häämeikki
 • Viikko 7. Heleä meikki rajauksilla -> Smokey Eye
 • Viikko 8. Aikuisen naisen juhlameikki
 • Viikko 9. Pronssinen glamourmeikki
 • Viikko 10. LIVELÄHETYS: Ryhmän päättämä demo
 • Bonus: Meikkikuvien kuvaaminen

 

Kurssin ostaneiden arvosteluja:

“Kävin Viljan Meikkitaiteilija 1.0-verkkovalmennuksen. Niin mielettömän hyvä ja upea kurssi! Olen käynyt lukemattoman määrän erilaisia kursseja mutta Viljalta sain vinkkejä, joita en ollut tullut ajatelleeksi tai kuullut ennen. Viljalla on hyvä ote ja kertoo sekä demoaa ymmärrettävästi. Palautteet omista töistä kehittäviä ja eteenpäin vieviä. Vilja löytää aina hyvät puolet mutta osaa upeasti kertoa kehityskohteet. Millään muulla meikkauskurssilla en ole kehittynyt näin paljon. Sain uuden innon tehdä asiakastöitä, enää ei jännitä 😊 Suosittelen ihan jokaiselle, joka haluaa lisää oppia ja varmuutta meikkaustyöskentelyyn.”

“Sisällöllisesti kurssi oli mielestäni tosi kattava ja tuli paljon hyviä vinkkejä ja uusia oppeja! 🤩 Kaikki saavat varmasti kurssista jotain, myös kokeneemmat. Parhaimpia juttuja oli se, että kurssin voi suorittaa verkossa ja kurssilla oli ihanan rento meininki.”

“Parasta kurssissa oli uudet näkökulmat ja tekniikat, vinkit ja tehtävät. Myös ihanaa oli Viljan valoisa asenne ja Finglish, jota itsekkin käytän 😄 Sain omaan osaamiseeni lisää teknisiä juttuja, mm. meikkipohjaan ja ripsiin liittyen. Koulutus sopii hyvin myös henkilölle, jolla ei ole kampaaja/maskeeraus taustaa, kuten allekirjoittanut.”