Kauppa

Häämeikkien Huippuosaajaksi: Rakenna urasi meikkaajana

(3 tuotearviota)

229,00  sis.alv 24%

Vilja Vuolteen Häämeikkien Huippuosaajaksi: Rakenna urasi meikkaajana -verkkokurssilla syvennytään meikkidemojen ja häämeikin teorian lisäksi erityisesti meikkaajan urapolun rakentamiseen aina meikkipakin kokoamisesta brändäykseen ja asiakashankintaan. Tämä kurssi antaa erinomaiset eväät meikkaajanurasi luomiselle.

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Vilja Vuolteen suureen suosioon nousseella Häämeikkien Huippuosaajaksi -verkkokurssilla syvennytään meikkidemojen ja häämeikin teorian lisäksi erityisesti meikkaajan urapolun rakentamiseen aina meikkipakin kokoamisesta brändäykseen ja asiakashankintaan. Työskentelitpä sitten freelancerina tai esimerkiksi osana tiimiä hoitolassa/studiossa, tämä kurssi antaa paljon eväitä siihen, miten juuri sinä voit erottua häämeikkaajana ja luoda itsellesi itsevarman pohjan meikkiuralle.

3 arviota tuotteelle Häämeikkien Huippuosaajaksi: Rakenna urasi meikkaajana

 1. Senja

  Olen tykännyt kurssista todella paljon! Vaikka olen jo aiemmin käynyt edeltävän Häämeikkien Huippuosaajaksi -verkkokurssin, niin tämä tuo siihen todella kivasti täydennystä. Kurssista saa varmasti paljon irti niin aloittelevat kuin myös jo meikkejä tehneet ihmiset. Tässä on mielestäni todella laajasti ja kattavasti käyty läpi kaikki osa-alueet mikä häämeikkeihin ja meikkaajana toimimiseen liittyy.
  Itse parturi-kampaajana ja jonkun verran meikkailleena olen innostunut syventämään osaamistani, sillä saan morsiamet ja vanhojen tanssijat palveltua itse kokonaan. Tämmöiset online-kurssit ovat siitä kivoja, että niihin on matala kynnys osallistua kun ei tarvitse kauemmas lähteä kouluttautumaan. Ja sekin, että on mahdollista saada kirjallista palautetta tehdyistä töistä!

 2. Jenni

  Kurssi on ollut hyvä ja oon ollut tyytyväinen sen ostoon, hinta-laatu-suhde kohdillaan. Uusia oppeja on tullut paljon vaikka aika kattavasti oon meikkaajan työhön liittyvistä jutuista tiennytkin. Tykkäsin, kun Vilja toi reilusti omaa persoonaa mukaan videoihin ja niitä oli mielekästä katsoa ja kuunnella. Oli hyvä, kun Vilja kertoi omaa taustaa, mistä kaikki on alkanut. Tuli tunne, että minustakin voi tulla yhtä menestynyt meikkaaja, todellinen ammattilainen. Videot oli selkeitä ja kattavia, sopivan mittaisia. Oikein hyvä kurssi, mitä voin kyllä suositella ja onneksi huomasin et tämmönen on myynnissä. Kiitos 😊

 3. Milla (varmistettu kirjoittaja)

  Tykkäsin tästä verkkokurssista paljon! Demomeikkivideot oli kivan pitkiä ja opettavaisia, ja vaikka koen tietäväni paljon meikkaamisesta, sain silti uusia hyviä vinkkejä ja tuotesuosituksia. Olin iloinen että Vilja pureutui kunnolla tekemiini meikkeihin ja antoi pitkästi palautetta sekä vinkkejä mitä olisi voinut tehdä vielä paremmin. Opin siis tosi paljon uutta ja voin lämmöllä suositella muillekin! 🙂

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *