Kauppa

Ale!

Häämeikkien Huippuosaajaksi

(5 tuotearviota)

119,00  83,30  sis.alv 24%

Jos haaveilet meikkaajan ammatista, haluat päivittää meikkiosaamistasi tai lisätä hoitolan/kampaamon valikoimaan häämeikit – tämä kurssi on täydellinen kick-start juuri sinulle. Suureen suosioon nousseen Häämeikkien Huippuosaajaksi -kurssin Onlineversio on saatavilla! Nyt sinulla on mahdollisuus päästä Vilja Vuolteen oppiin sekä häämeikkien maailmaan vaikka omalta kotisohvaltasi. Kurssin kaikki materiaalit ovat videomuodossa ja ne ovat katsottavissa sinulle sopivana ajankohtana ilman aikarajoituksia.

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Vilja Vuolteen suosittu Häämeikkien Huippuosaajaksi -kurssin nyt verkossa! Kurssivideoilla Vilja käy mm. läpi väriteoriaa, työskentelyä morsianten kanssa, paljastaa pysyvän meikin salat sekä auttaa portfolion rakentamisessa. Pääset myös seuraamaan kahta erilaista demomeikkiä alusta loppuun ja opit kaikki Viljan tekniikat, joilla saat morsiamen tuntemaan itsensä upeaksi ja hehkuvaksi. Videot on katsottavissa sinulle sopivana ajankohtana ja voit aina halutettasi palata videoihin myöhemmin.

5 arviota tuotteelle Häämeikkien Huippuosaajaksi

 1. Sanna (varmistettu kirjoittaja)

  Aivan huippukurssi ja monipuolinen kun käydään myös kuvausjuttuja läpi. Tuli taas uutta innostusta meikkien tekoon.

 2. Iida

  Tämä oli tosi kattava kurssi meikkaamisesta ja pitää sisällään paljon muutakin asiaa kuin itse meikin tekemistä. Kurssi herätti ajatuksia markkinointia koskien ja pisti miettimään sitä, mille kohderyhmälle haluaisin kohdentaa markkinointiani. Lisäksi syvensi ymmärrystä meikkaamiseen kokonaisuutena. Asiat selitettiin selkokielellä, joten oli helppo sisäistää. Kiitos tästä!

 3. Jenna

  En ole koskaan ollut mikään verkkokurssien ystävä, päinvastoin, mutta ajatukset muuttuivat täysin tämän kurssin jälkeen. Monipuolinen ja kattava kurssi, jossa käsitellään useita osa-alueita, niitäkin, jotka yleensä jäävät vähän unohduksiin. Erityisesti tykkäsin bisnespuolen läpikäymisestä demojen lisäksi. Sain ihan uutta potkua omiin hommiini tämän jälkeen ja toivottavasti näitä tulisi vielä lisää! Viljan opetustyyli on selkeä, ja pisteet vielä rennosta esiintymisestä videolla. Ei ollut tylsää hetkeä tämän kurssin parissa! Suosittelen ihan kaikille!

  Kiitos Vilja! 🙂

 4. Veera (varmistettu kirjoittaja)

  Ehdottomasti paras kurssi minkä oon hetkeen käynyt! Tosi hyviä vinkkejä erityisesti valokuvaukseen ja rajausten tekoon. Viljaa oli helppo kuunnella ja kaikkia aihealueita käsiteltiin monipuolisesti. Suosittelen kurssia lämpimästi ❤️

 5. Katariina (varmistettu kirjoittaja)

  Monipuolinen kurssi ja varsinkin kuvausjutut oli itselle aivan uusi juttu josta sai paljon uutta hyödyllistä tietoa. Viljalla on rento esiintymistyyli, joten videoita oli mukava katsella! Suosittelen!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *