Kampausten mestariksi – 6 tuotetta kampausten tekoon – Näitä ilman et pärjää

Sari Launiksen luottotuotteet kampausten tekoon

Mitä tuotteita tarvitaan täydellisen kampauksen rakentamiseen? Kampauksiin erikoistunut Sari Launis jakaa lempituotteensa kampausten tekoon.

Redkenin Wax Blash on Sarin mielestä markkinoiden paras vahasuihke.

Redken Wax Blast on varmasti yksi parhaista vahasuihke -tuotteista. Täydellinen selkeän kiharan muodostamisessa ja nosto-osioiden tekemisessä. En ole löytänyt ominaisuuksiltaan vastaavaa tuotetta. Tekee hiukseen sileän pinnan, poistaa sähköisyyttä. Auttaa mm. hentoisen sileän osion muodostamisessa. Miinusta voimakas miehinen tuoksu.

Osiksen luottolakat kulkevat Sarin kampauspakissa aina.

Osiksen lakat 1, 2 ja 3 ovat olleet mun suosikkeja kautta aikain, niin kauan kun niitä on ollut. Testaan välillä muita, mutta palaan aina niihin. Pitävyys, varmuus, kuivuvuus eli ei kastele kampausta. Yksinkertaisesti luottolakat, jotka eivät petä koskaan. Miinusta tuoksusta, mutta silti kuuluu mun kampauksiin, kun haluan että kampaus kestää. 1 lakkaa käytän typeeramisen pohjalle, kevyt työstölakka. 2 lakka on hyvä lakka, jota voi käyttää jokaisessa vaiheessa jos ei muuta ole. Käytän etenkin sileiden pintojen viimeistelyyn. 3 lakka, vahvaan tukeen kiharan asettelussa, jos halutaan osion pysyvyys määrätyssä muodossa. Korkean nutturan teossa käytän usein niskahiuksiin. Viimeistelee tukevan pinnan. Muista suihkuttaa kuitenkin pienin painalluksin ja etäältä, jottei hiuksen pintaan jää näkyvää kalvoa.

Tigin Bed Head Masterpiece, Kätevä monitoimilakka on yksi Sarin suosikeista.

Tigi Bed Head Masterpiece -hiuslakassa on erinomainen pito ja loistava kiilto. Nopea kuivumaan, ei liian märkä. Yksi ominaisuus yli muiden on kiillon säilyttäminen kuumennettaessa. Käy erinomaisesti rautojen alle ja etenkin föönillä kuumennettaessa osioiden muotoilussa. Jos saisin valita vain yhden lakan mukaan hiuspakkiin, se olisi tämä.

Puff ME -hiuspuuteri tulee pumppupullosta tasaisena sumuna.

Puff me hiuspuuteri on erinomaisen pidon antava tuote. Käytän tätä etenkin tupeeraamiseen. Ei näy pinnassa, ei tahmaa. Tulee upealla sumulla pumppupullosta ulos. Ei sähköistä hiusta, kuten osa puutereista. Muutkin puuterit käy, mutta tämä on aina mun matkassa mukana.

Subrinan Haircode hiuskiilto antaa kampaukseen kiiltoa ilman rasvaisuutta.

Subrinan Haircode hiuskiilto: Hiuskiiltosuihke, joka tekee mitä lupaa. Antaa kiiltoa, mutta ei rasvoita. Hiuskiilloissa ei ole isoja eroja, mutta kiilto ei saa rasvoittaa kampausta. Miinusta voimakas tuoksu kuten muissakin kiilloissa.

Vival hiusvoide, Sarin luottotuote vuosikymmenien ajan.

Tämä on minun salainen ase: Vival kampausvoide. Tutustuin kampausvoiteeseen 80-luvulla silloisessa työpaikassani. Täydellinen apu minkä tahansa kampauksen auki kampaamiseen. Antaa kiiltoa, luistoa, poistaa sähköisyyttä. Täydellinen lainekampauksissa ja kiharan kampaamisessa. Ota pieni pisara (pippurin tai herneen kokoinen), hiero käsiin ja käy hiukset läpi. Luottotuote, joka on aina kampauspakissa. Ei kampaamotuote, saa esim. Tokmannilta muutamalla eurolla.

Katso myös Sarin kätevä valkkivinkki kampausten tekoon täältä: SIMPPELIN VALKKIVINKIN AVULLA AINA TÄYDELLINEN POHJA KAMPAUKSEEN


Tsekkaa myös Sari Launiksen kampausverkkokurssit alta! Kurssikuvaa klikkaamalla pääset lukemaan lisää kursseista sekä ostamaan kurssit itsellesi.

Lue lisää kurssista klikkaamalla kuvaa!
Lue lisää kurssista klikkaamalla kuvaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *