Kuinka valita asiakkaalle oikea hiustenpidennystekniikka?

Kuinka valita asiakkaalle oikea hiustenpidennystekniikka?

On olemassa sinettiä, teippiä, magoa, micro-ringiä, ompelua ym.  Mistä tietää mikä tekniikka toimii parhaiten juuri sinun asiakkaallasi. Kysyimme Simply Naturalin Mago pääkouluttajalta Miia-Maria Levälammelta.

Kuinka valitset asiakkaalle pidennystekniikan?

Pidennystekniikan valinta lähtee aina tarkasta asiakkaan konsultaatiosta. Mitkä ovat asiakkaan toiveet, haaveet ja unelmat uusista hiuksista. Onko toiveena selkeä hiustenpidennys vai haaveena oman hiuksen kasvatus/ latvalinjan vahvempi olemus.

Selvitän samalla miten asiakas arjessa pitää hiuksiaan, missä on se kuuluisa arkiponnarin paikka, niskassa vai korkealla pään päällä, jotta pidennys on mahdollisimman huomaamaton.
Kun nämä asiat on selvitetty, keskityn asiakkaan hiuksen laatuun jonka jälkeen osaan valita juuri hänelle oikean tekniikan.
Mitä tekniikoita käytät liiketyössä?

Liiketyössä käytän Simply Naturalin sinettihiusta sekä Mago-solmua.

Mikä on pahin virhe, jonka pidennyksen valinnassa voi tehdä?
Hiustenpidennusten/tuuhennosten tekeminen on tarkkuutta vaativa tekniikkalaji, jossa homma voi mennä metsään monessa työvaiheessa. Pahin virhe mielestäni on kiinnittää liian pieneen hiusmäärään aivan liian suuri osio pidennyshiusta.
Tällöin syntyy punnus joka vie asiakkaan hiuksen juurineen päästä. Se ei ole teipin/sinetin/Magon syy, virhe löytyy tekniikasta.
Mikä pidennystekniikka on halutuin?

Tällä  hetkellä Mago-teknikka on kysytyin. Se kiinnostaa monia hellävaraisuuden ja kemikaalittomuuden takia. Monet asiakkaat tulevat liikkeeseen Mago-tekniikan takia, mutta joskus on niin että toinen tekniikka toimisi asiakkaan hiukseen paremmin.

Mikä tekniikka on hellävaraisin?

Mago-tekniikka on kiistatta markkinoiden hellävaraisin tekniikka. Kuitenkin mielestäni kaikki tekniikat ovat hyviä, kunhan vaan tekijä tietää mitä tekee. Usein syytetään esim. sinettejä/teippejä jos asiakkaan hius on mennyt huonoon kuntoon. Peräänkuulutan aina tekijän ammattitaitoa, hyviä pidennystekijöitä on tässä maassa paljon.

Eroaako kotihoito tekniikasta toiseen?

Kotihoito on erittäin tärkeässä asemassa joka tekniikassa. Oikeat kotihoitotuotteet ja hiustenpidennysharja huolehtivat siitä, että hiustenpidennys/tuuhennos pysyy kauniina ja hyväkuntoisena.

Mitä tekniikkaa et omalle asiakkaalle käyttäisi?

Jokaiselle tekniikalle on kysyntää aina. Milloin klipsipidennykset ovat juuri parhaat tulevaan juhlakauteen, milloin hellävaraiset puuvillalangalla tehdyt solmut takaavat onnistuneen etelänloman. Pikkuriikkiset sinetit auttavat hiustenlähdön jälkeisessä elämässä ja teipit takaavat täydellisen tuuhennoksen.

Kuvat: Miia-Maria Levälampi, Instagram: @hairextensionsbymiiskustage11

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *