Hiuskilpailuihin osallistuminen maltillisella budjetilla

Hiuskilpailuissa pärjääminen vaatii onnistumista monella osa-alueella. Ammattimainen kuvaaja ja meikkaaja parantaa mahdollisuuksia pärjätä kilpailuissa. Kampaajat saattavat jättää osallistumatta vain siksi, että kustannuksien pelätään nousevan liian korkeiksi.

Kilpailut kannattaa laskea markkinointikuluksi. Kilpailukuvia kannattaa jakaa asiakkaille ja sosiaalisessa mediassa. Onnistuessaan kilpailuissa saa hienoa näkyvyyttä omalle osaamiselleen ja liikkeelleen. Itse olen aina kilpailuissa onnistuessani lähettänyt lehdistötiedotteen paikallislehtiin ja saanut niillä hyvin palstatilaa ja niin sanotusti ilmaista mainosta, vaikka kilpailuihin osallistuminen kuluja onkin tuonut.

Itse olen käyttänyt kilpailu-urani alusta asti ammattikuvaajaa ja meikkaajaa. En ole mainostanut liikkeitäni muuta, kuin kilpailumenestyksellä ja olenkin kerännyt sillä itselleni varsin lojaalin asiakaspiirin. Haluaisin jakaa muutaman ajatuksen siitä, kuinka kilpailuihin voi osallistua maltillisella budjetilla. Katso vinkit videolta!

Käy tsekkaamassa tulevat hiuskisat tästä artikkelista: 6 tulevaa hiuskilpailua

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *