Miten voittaa hiuskilpailut?

Hiuskilpailuihin osallistuessa täytyy aina miettiä mihin kilpailuun on osallistumassa. Itselläni kilpailutyön sunnittelu alkaa aina siitä, että tutkin kilpailun säännöt. Näin välttyy monelta turhalta harmitukselta, kun rajaukset, kuvan säädöt ja ylipäänsä tyyli on oikea. Kaikki lähtee siitä, että saan mukaan täydellisen mallin, varattua haluamani kuvaajan ja jos vielä kilpailun säännöt ovat mieluisat. Itse pidän kilpailuista, joissa luovuutta ei rajata liian tarkasti.

Pärjätäkseen kilpailuissa on tärkeää miettiä minkä yrityksen kilpailuun on hakemassa ja mitä tuomaristo haluaa työltäsi. Haetaanko kansainvälistä muotia, lehden kansikuvaa ja mitä rajoituksia kilpailutöille on. Itselläni on tapana tutkia viime vuosien voittajien kuvia ja miettiä miksi juuri ne kuvat ovat pärjänneet.

Oma inspiraatio työhön voi tulla mistä vain. Itse kaivan ideoita niin instagramista, pinterestistä, hiuslehdistä ym. Joku mieluinen sävy voi näkyä vaikka lomamatkalla tms. Oma kädenjälki pitää näkyä työssäsi, vaikka inspiraatio olisikin etsitty jostain valmiista kuvasta.

Sekä livekilpailuissa, että kuvakilpailuissa täytyy muistaa hiusten viimeistelyn tärkeys. Opettele, harjoittele ja valmistele työsi niin pitkälle, kuin mahdollista ennen kilpailupäivää. Ilman hyvää viimeistelytaitoa kilpailuissa onnistuminen on vaikeaa.

Olen tehnyt verkkokurssin hiuskilpailuihin liittyen, jossa kerron kaiken joka sinun tarvitsee tietää voittaaksesi kilpailut. Ensimmäisten 7 vuorokauden aikana kurssin ostaneet saavat KAUPAN PÄÄLLE 1/2h henkilökohtaista konsultaatio-aikaa kanssani, jolloin käymme yhdessä läpi kilpailusuunnitelmasi.

Voit katsoa verkkokurssin milloin ja missä vain tai ostaa sen vaikka yhteiseksi salonkisi henkilökunnalle, jotta voitte lähteä mukaan kilpailemisen ihanaan maailmaan.

Tutustu kurssiin täältä:

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *