Häämeikkaajan Meikkipakkiin: Top 7 Tuotetta

Parhaat tuotteet häämeikkaajan meikkipakkiin

Tässä artikkelissa esittelen seitsemän jokaisen meikkaajan must have -tuotetta. Näitä seuraavia tuotteita käytän jatkuvasti ja varsinkin hää- ja juhlameikkejä tehdessä. Häämeikin tulisi olla aina kantajalleen sopiva, tyyliltään ajaton ja ennen kaikkea pysyvä – eli toisin sanoen onnenkyynelten kestävä. Nämä ovat minulle takuuvarmoja luottotuotteita, joiden avulla saavutan juuri sen täydellisen morsiamen hehkun. You know what I’m talking about, yasss glow girl, it’s your day!

Meikin viimeistelyyn: Lily Lolo Translucent Silk viimeistelypuuteri

Meikin viimeistelyyn: Lily Lolon Translucent Silk Viimeistelypuuteri

Rakastuin tähän tuotteeseen pari vuotta sitten, kun ekan kerran tajusin miten tätä oikeasti pitäisi käyttää meikissä. Olin aina ajatellut että no, tämä sopii vaan mineraalimeikin viimeistelyyn. Yhtenä päivänä kuitenkin testasin tätä ihan normaalin meikkivoide + puuteri -yhdistelmän päälle levittäen tuotetta isolla siveltimellä kevyelti kaikkialle kasvoille. Iho ei näyttänytkään enää puuterisen mattaiselta, vaan siinä oli upea, luonnollinen hehku. Siitä lähtien olen käyttänyt tätä viimeistelypuuteria lähes jokaista meikkiä tehdessä. Häämeikissä puuterin avulla varmistetaan se, että meikkipohja pysyy kasvoilla koko päivän (ja yön), mutta liian puuterisen näköisetkään kasvot eivät ikinä näytä hyviltä. Tämä tuote toimiikin täydellisenä viimeistelynä mihin tahansa meikkipohjaan, ja usein käytän tätä Laura Mercierin irtopuuterin päällä. Peeeeerfect glow! Saatavilla wonda.fi -verkkokaupasta: Lily Lolo Translucent Silk

Pehmeistä pehmeimmät huulet: Elisabeth Arden Eight Hour Cream

Pehmeistä pehmeimmät huulet: Elisabeth Arden Original Eight Hour Cream

Tämä oranssi mönjä on monille tuttu monitoimituote. Itse käytän tätä aina morsiamille huulirasvana, koska se pehmentää huulet ihanasti ja luo täydellisen pohjan mille tahansa huulituotteelle. Asiakkaatkin ovat tykästyneet tähän ja usein kysyvät, että mitä tää ihanan tuntuinen huulirasva oli! Viljelen tätä pikkupurkkeihin (get it, viljellä, my name is Vilja. Okay bye!) omien laukkujeni ja taskujeni uumeniin sekä myös meikkipöydälle ja meikkipakkiin. Aina käden ulottuvilla! Mutta huomio – älä osta tästä valmista huulirasvaversiota, vaan tämä original cream. Original on ehdottomasti kaikista paras tuote, sillä huulirasvaversiot eivät ole yhtä kosteuttavia!

Pysyvä huulimeikki: Revlon HD Matte Lipcolor & NYX Lip Pencil Pink Nude

Pysyvä huulimeikki: NYX Lip Pencil – Nude Pink & Revlon HD Matte Lipcolor

Nyxin huulenrajauskynä sävyssä Nude Pink on käytössäni todella usein häämeikkiä tehdessä. Usein asiakkaat haluavat huulimeikikseen hieman pinkkiin taittavan nudesävyn, joten tämä sävy on juuri täydellinen!

Revlonin Matte HD Lipcolor on mattahuulipuna, joka pysyy huulilla pitkään niitä kuitenkaan täysin kuivattamatta. Täydellinen valinta häämeikkiin! Kuvassa sävy Addiction.

Pysyvä meikkipohja: Estée Lauder Double Wear meikkivoide

Kokopäivän kestävä meikkipohja: Esteé Lauder Double Wear Meikkivoide

Tässä yksi maailman pysyvimmistä meikkivoiteista. Käytän tätä varsinkin, jos asiakkaalla on öljyinen iho ja toiveena on peittävä lopputulos. Tuotetta pystyy levittämään ohuelti, joten lopputulos ei ole pakkelimainen! Tuotteessa on pieni aurinkosuojakerroin, joten kannattaa ottaa huomioon se, että kasvot saattaavat heijastaa kameran salamavaloa hieman voimakkaammin, kuin muut meikkivoiteet.

Raikas puna: Lily Lolo Burst Your Bubble Poskipuna

Raikas Puna: Lily Lolo Poskipuna – Burst Your Bubble

Tässä mun all time favourite -poskipuna, joka sopii lähes kaikille! Täydellinen yhdistelmä oranssia, pinkkiä ja ruskeaa. Tuote ei myöskään ole liian pigmenttinen, joten sitä on helppo kerrostaa kauniisti. Saatavissa wonda.fi -verkkokaupasta: Lily Lolo Burst Your Bubble

Sisäistä hehkua: MAC Strobe Cream

Sisäistä hehkua: MAC Strobe Cream – Pinklite & Peachlite

Tässä on hehkuva voide, jota sekoitan lähes aina kosteusvoiteeseen tehdessäni häämeikkiä. Sävy Peachlite luo hieman kultaisen persikkaisen hehkun ja Pinklite taas raikkaan vaaleanpunaiseen taittavan hehkun. Käytän tuotetta sekoitettuna kosteusvoiteeseen, jotta sen efekti hieman laimenee. Strobe Creamia voi halutessaan käyttää myös täsmätuotteena kosteusvoiteen päällä,  esimerkiksi poskipäillä ja muilla kasvojen korkeilla kohdilla.

Silmiin kirkkautta: Catrcie Cosmetics Inside Eye

Kirkkautta silmiin: Catrice Inside Eye Highlighter Pen

Käytän usein häämeikissä vaaleanbeigeä kynää sisärajauksen tekemiseen. Vaalea rajaus sisäluomella kirkastaa katsetta ja tekee silmistä isomman näköiset. Valkoinen kynä saattaa usein näyttää liian silmäänpistävältä (get it, silmään. Okay, bye again!), joten ihonvärinen sävy on hyvä tähän tehtävään! Silmien korostamisen lisäksi sisärajaus myös vähentää silmien reunojen punoitusta.

HÄÄMEIKKIEN HUIPPUOSAAJAKSI -VERKKOKURSSI

Häämeikkien Huippuosaajaksi -verkkokurssilla opit kaikki niksini upean häämeikin tekemiseen, paljon teoriaa morsianten kanssa työskentelystä ja siitä, miten täyttää kalenteri häämeikkivarauksilla. Tutustu kurssiin täältä: Häämeikkien Huippuosaajaksi Online.

Jos haluat saada ilmoituksia tulevista artikkeleista ja verkkokursseista, liity sähköpostilistallemme allaolevan lomakkeen kautta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *