30 minute glam challenge: Kulissien takana

Miltä kuulostaisi julkkismeikkilookin kopioiminen ja toteuttaminen meikkimallin kasvoille 30 minuutissa, ja saat tietää mikä lookki on ylipäänsä kyseessä vasta ennen kuin alat meikkaamaan? Tätä kaikkea on 30 minute glam challenge! Alettiin alkuvuodesta 2022 tekemään meidän Instagramiin ja TikTokkiin ’30 minute glam challenge’ nimistä sarjaa, ja iloksemme siitä on tullut oikein suosittu! Upeiden julkkis-meikkilookkien lisäksi meidän seuraajia on kiinnostanut ja huvittanut meidän hassuttelut, joten mikäpä sen mukavaa että joku nauttii meidän sekoilusta! Homman nimi on se, että minä (Anni) valitsen jonkun julkkiksen meikkilookin – punaiselta matolta, jostakin tapahtumasta tai photoshootista tms – ja Viljan tehtävä on luoda mahdollisimman samanlainen meikki mun kasvoille 30 minuutissa. Sounds fun and challenging, right?

Meikkitaiteilijana Vilja on nauttinut näiden haasteiden tekemisestä tosi paljon, sillä tavallisten hää- ja juhlameikkiasiakkaiden kanssa ei yleensä pääse kokeilemaan näin erilaisia lookkeja. Myös mielenkiintoista haasteessa on se, että täytyy kopioida jonkun toisen tekemä meikki sen sijaan että tekisi juuri niin kuin itse normaalisti tekisi. Tämänkaltaisten meikkihaasteiden tekeminen onkin siis todella hyvä ja hauska tapa harjoitella erilaisia lookkeja ja päästä vähän kokeilemaan meikkijuttuja oman mukavuusalueen ulkopuolelta!

Jos haluat nähdä kokonaisen 30 minute glam challenge -meikkausprosessin alusta loppuun, tsekkaa alta meidän viimeisimmän haasteen behind the scenes video!

Tsekkaa myös aiemmat 30 minute glam challenget alta

Tilaa ilmainen Fabulous Finland Magazine, niin saat suoraan sähköpostiisi viimeisimmät artikkelit ja sisällöt sekä tiedon uusista kursseista ja tarjouksista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *