The bigger the better! Kampaajamestari Sari Launiksen lempituotteet ison tukan luomiseen

Isotukkaisen laulajalegenda Dolly Partonin sanoin: “If anyone tells you your hair is too big, get rid of them. You don’t need that kind of negativity in your life”. Ja sehän on just näin! Iso ja näyttävä kampaus luo asennetta lookkiin kuin lookkiin, olitpa sitten rennoissa verkkareissa tai ykköset päällä juhliin menossa.

Etenkin suomalaisille tyypillinen hento hiuslaatu kaipaa oikeita tuotteita ja pohjatyötä, jotta kampaukseen saadaan kaivattua volyymiä. Ja vaikka tukkaa olisikin omasta takaa paljon, täytyy silloinkin hiukseen saada oikeanlaista tekstuuria ja pitoa sopivilla tuotteilla. Kampaajamestari Sari Launis jakaa hänen lempparituotteensa ison tukan tekoon.

Muotovaahto

Kostean hiuksen föönaamiseen Sari käyttää joko muotovaahtoa tai föönaamiseen tarkoitettua tuotetta, esimerkiksi Subrinan Blow-Dry Lotion.

Sarin suosikkeihin lukeutuvat Subrina Define Style Volume Foam -muotovaahto, Subrinan Blow-Dry lotion, Design.me Puff Me -hiuspuuteri ja DS Texturizing Spray.

Kampausneste

Iso tukka tarvitsee pohjalle pidon, joka ei kuitenkaan ole tahmainen. Kihartamisessa Sari suosii joko kampausnestettä tai kevyttä lakkaa.

Hiuspuuteri / texturizing spray

Ennen tupeerausta Sari käyttää hiuksen tyveen hiuspuuteria tai texturizing spraytä, jotta kampaus pysyy koholla.

Sarin suosikkeja: Tigi Bed Head Masterpiece Shine Hairspray, Goldwell Goldenspray Forte, L’oreal TechniART Ring Light Shine Spray, Subrina Style Finish Shine Spray

Hiuslakka & Kiiltosuihke

Kevyt lakka, kuten Bed Headin Masterpiece Shine spray toimii myös loistavasti kiharruksen alla. Viimeistelyssä Sari suosii Goldwellin Goldenspray Forte -lakkaa ja kiiltoa taas saadaan L’orealin ja Subrinan hiuskiilloilla!


Sari Launiksen Big Hair -verkkokurssilta lisää oppia!

Jos haluat oppia ison tukan mestariksi, tämä kurssi on juuri sinulle! Kurssilla opit kolme eri (tämänkin artikkelin kuvissa näkyvää) hiuslookkia pohjatöistä loppuun asti. Kurssin hinta on 119€, ja kurssimateriaalit jäävät katseltavaksesi ilman aikarajoitteita.

Lue lisää ja osta kurssi tästä!


Tsekkaa myös Sarin toinen kampauskurssi alta

Lue lisää kurssista klikkaamalla kuvaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *