Kampaajamestari Sari Launis: Vältä nämä yleisimmät virheet kampausten teossa

Parturi-kampaajamestari Sari Launiksella on vuosien vankka kokemus toinen toistaan upeampien kampausten luomisesta. Luovuus ja norminäppäryys ovat kampausten teossa ilman muuta valttia, mutta niitäkin tärkeämmiksi nousevat huolellisesti tehdyt pohjatyöt. Sari kertookin alla olevalla videolla yleisimmät virheet ja kompastuskivet kampausten teossa.

Nostoina muutamia virheitä kampausten teossa:

  1. Likaisilla hiuksilla kampausaikaan saapuminen – asiakkaalle on tärkeää korostaa, että saapuu paikalle pestyillä hiuksilla, muutoin kallisarvoista kampausaikaa kuluu hiusten pesuun.
  2. Pohjatöiden tekeminen märkiin tai kosteisiin hiuksiin – tästä tuloksena on nopeasti lässähtävä tai tahmea kampaus.
  3. Jätetään pohjatyöt tekemättä – etenkin ohueen hiukseen on tärkeää laittaa pohjustustuote tyveen ja krepata (mahdollisesti koko pituudelta) jotta kampaukseen saadaan pysyvyyttä ja volyymiä. Ei myöskään pidä unohtaa laittaa kreppausta ennen kevyttä muotoilutuotetta, esimerkiksi hiuslakkaa.
  4. Ei muisteta nostaa tyveä jo rullaustekniikalla – Jos luotetaan pelkästään tupeeraukseen, ei tyveen saada välttämättä tarpeeksi nostetta.
  5. Unohdetaan katsoa kampausta joka suunnasta – muista aina tarkastella kampausta jokaisesta suunnasta ja ottaa myös valokuvat eri kuvakulmista, jotta voit varmistaa että kampaus näyttää upealta kaikista suunnista.

Katso koko video, missä Sari syventyy näihin ja moneen muuhun kampauksenteon sudenkuoppaan, sekä antaa vinkkejä parhaan lopputuloksen saamiseksi.


TSEKKAA MYÖS SARI LAUNIKSEN KAMPAUSVERKKOKURSSIT ALTA! KURSSIKUVAA KLIKKAAMALLA PÄÄSET LUKEMAAN LISÄÄ KURSSEISTA SEKÄ OSTAMAAN KURSSIT ITSELLESI.

Lue lisää kurssista klikkaamalla kuvaa!
Lue lisää kurssista klikkaamalla kuvaa!

Tutustu myös Sarin aiempiin blogipostauksiin:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *