Adelen meikkityylin salat

Adele-meikki by Vilja Vuolle

Hello, it’s Adele! Brittimegatähti Adelelta tuli vihdoin uutta musiikkia kuuden vuoden jälkeen, joten situation calls for a makeup tutorial! Mä inspiroiduin yhdestä Adelen viimeisimmistä meikkilookeista, missä on Adelen tyylille uskollinen vahva kissamainen rajaus, mutta samanaikaisesti myös hieman erilaista ja vahvempaa luomivärimeininkiä mitä aiemmin, joten oli tosi kiva päästä kokeilemaan vähän jotain erilaista! Myös mainittakoon, että itse suosin tekemissäni meikeissä häivytetympää ja pehmeämpää rajausta, joten tällainen todella skarppi eyeliner meininki on mulle hieman vieraampaa maaperää. Mutta just tällä tavallahan sitä oppii uutta, täytyy vaan rohkeasti kokeilla!

Adelen ikonisen meikkilookin on alunperin luonut uusiseelantilainen Michael Ashton. Adele ja Michael ovat tehneet yhteistyötä ihan Adelen uran alkuajoista asti ja tämän yhteistyön tuloksena on syntynyt kaikkien tunnistama “Adele-look” paksuine rajauksineen ja kasvojen contoureineen. 

Adelen viimeisimpien lookkien takana taas on yhdysvaltalainen meikkitaiteilija Anthony H. Nguyen. Hänen meikkityylinsä jatkaa melko samoilla linjoilla Michaelin luoman lookin kanssa ja on edelleen erittäin tunnistettavaa Adelea. Tämän allaolevan kuvan meikki on just se, mistä nyt tein oman versioni.

Muutamat tärpit Adele-lookin luomiseen:

  1. Joka silmään ei sovi näyttävät mustat wing-rajaukset yläluomella, mutta kuten videolla nähtiin, alaluomen linjaa jatkaen pystyy tekemään näyttävyyttä silmiin ilman että laskeutuva yläluomi haittaa. Kannattaa siis tsekata linja rajauksiin alaripsirajan jatkumona, jotta rajauksesta ei tule liian lyhyttä ja siten silmä ei näytä pienemmältä.
  2. Mujin pienenpienillä vanupuikoilla saa korjattua rajausta. Nämä Mujin pikkuiset vanupuikot ovat aivan lifesavers! Vaikka kuinka pro meikkaaja olisi, todella skarppia rajausta tehdessä lähestulkoon aina on tarvetta korjauksille ja rajauksen siistimiselle.
  3. Ole rohkea eyelinerin kanssa. Tutoriaalivideon aikana lisään eyelineriä monen monta kertaa, kunnes vasta lookki alkaa näyttää siltä että wow, it’s Adele. Kuten sanottu, superskarppi rajaus ei ole mulle luontaisin juttu, joten alkuun meinaan vähän pelätä laittaa niin vahvaa rajausta. Mutta se on juurikin Adele-lookin juju, when it comes to eyliner, more is more!
  4. Muista vahva kasvojen contour. Vahvojen eyelinerien lisäksi Adele-lookin yksi kulmakivi on korostusvärin rohkea käyttö, jotta kasvon muodot saadaan vahvasti esille. It’s all about the drama!

Tätä lookkia oli superkiva tehdä, ja erityisesti kun mallina toimi upea näyttelijä Saara Elina. Jos tykkäsit tutoriaalista, kannattaa mennä seuraamaan meidän YouTube-tiliä niin saat heti ensimmäisenä infon uusista videoista.

Ihanaa viikkoa ja tsemppiä marraskuun pimeyteen, we can do this!

Terkuin Vilja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *