Brändin tarina: NAKU LASHES

Mahdollisimman luonnolliset ja kevyet irtoripset, jotka tuovat näyttävyyttä silmiin olematta kuitenkaan liian pitkät. 2019 pikkujoulusesongin meikkikeikkoja varten meikkitaiteilija Sari Mendez yritti löytää juuri tämänlaisia ripsiä, mutta turhaan. Kaupoista löytyi ainoastaan superpitkiä ja liian tuuheita ripsinauhoja, jotka suurimmalle osalle suomalaisista asiakkaista ovat aivan liian övereiltä. Sari totesi, että jos hän ei tule löytämään haluamiaan ripsiä kaupasta, täytyy luoda ne itse. Tästä syntyi ajatus oman ripsimalliston luomisesta.

Kävimme jututtamassa ihanaa Saria hänen studiollaan ja kotikaupungissaan Seinäjoella. Videolla Sari kertoo NAKU LASHES -malliston luomisvaiheista, brändin perimmäisestä ajatuksesta, yrittäjyydestä, sekä tulevaisuuden unelmista. Katso koko haastattelu alta.

Prosessi ajatuksesta verkkokaupan sekä jälleenmyyjien hyllyille oli pitkä, mutta vihdoin kesällä 2021 NAKU LASHES lanseerattiin myyntiin. Tämän jälkeen ripsimallisto on pikkuhiljaa kasvattanut suosiotaan ja tullut jäädäkseen monien meikkibloggaajien, meikkitaiteilijoiden ja alan ammattilaisten meikkipakkeihin sekä myös kuluttajien meikkipusseihin.

Sen lisäksi että NAKU LASHES -ripsimallisto kehitettiin vastaamaan oikeaa tarvetta, Sari Mendezin tavoittena oli myös luoda esteettisesti kaunis, ekologinen sekä hyväntekeväisyyteen lahjoittava tuote. NAKU LASHES -pakkausten ripsialusta on tehty täysin paperimassasta, mikä vähentää pakkausmuovin määrää huomattavasti. NAKU LASHES onkin tuonut ensimmäisenä Suomessa markkinoille paperimassasta tehdyn ripsialustan.

NAKU LASHES -pakkauksen ripsialusta on tehty täysin paperimassasta.

Sarin oma tausta on vahvasti avustustyössä, ja sen takia hänelle onkin erittäin tärkeää että NAKU LASHES on omalta osaltaan mukana hyväntekeväisyysorganisaatioiden tukemisessa. Sopivaksi yhteistyökumppaniksi valikoitui Naisten pankki, joka tukee kehittyvissä maissa asuvia naisia kouluttamalla heitä ammattiin ja yrittäjyyteen.

Jäämme innolla seuraamaan Sarin ja NAKUn matkaa ja emme malta odottaa mitä tulevaisuus tuo mukanaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *