Fabulous Finland goes L.A. – Visiitti Hollywoodin legendaariseen ammattimeikkikauppaan

Jos olet meikkitaiteilija ja Losissa käymässä, on ainakin yksi paikka missä sun täytyy ehdottomasti käydä, ja se on Nigel Beauty Emporium. Kyseessä on yksi Hollywoodin suosituimmista ammattilaisliikkeistä, missä myydään aivan kaikkea mitä meikkiä tai tukkaa työkseen tekevä ihminen voi tarvita. Muutama vuosi sitten kun olin Losissa Cinema Makeup Schoolin kurssilla ja tutustuin kauppaan (ja sen tuntuviin ammattilaisalennuksiin) ensimmäistä kertaa, tiesin että tänne pitää päästä uudelleen!

Nigel Beauty Emporium -liike meikki- ja hiusalan ammattilaisille. Sijainti: North Hollywood, CA.

Nigel Beauty Emporium on palvellut Hollywoodin hius- ja meikkiammattilaisia vuodesta 2007 alkaen. Liike sijaitsee North Hollywoodissa, missä on myös suuri keskittymä isoja elokuva- ja televisiostudioita (esimerkiksi Warner Brothers Studio, missä käytiinkin samana päivänä vierailulla). Ulkoa päin liike näyttää melko vaatimattomalta ja perus tukkuliikkeeltä, nothing fancy. Mutta koska kyseessä ei olekaan kuluttajia houkuttelemaan tarkoitettu kauppa, ulkokuorella ei niin väliä; alan tietäjät tietää että tämä on THE kauppa kaikkia meikki- ja hiustarpeita varten. Muita kauneusalan tukkukauppoja alueella on esimerkiksi Frends Beauty Supply Store sekä Naimies Beauty Center, mutta jostain syystä mun suosikki oli heti alusta alkaen Nigel’s!

Käytiin shoppaamassa muutamia lempparituotteitani, ja myös tarttui mukaan muutama uusikin tuttavuus. Esittelen shoppausreissun saalistani paremmin alla olevalla videolla, check it out!

Shoppausreissulta mukaan lähteneet tuotteet:

  • Viseart-luomiväripaletti sävyssä Neutral Matte – Oon haaveillut tästä paletista jo pitkään, and I love it! Tässä on ihanan mattaiset ja todella pigmenttiset värit ja isot värinapit, eli on kyllä kalliin (noin 70 dollaria) hintansa väärti.
  • Embryolisse Lait Creme Concentre – Tämä kasvovoide on aivan must have mun meikkipakissa. Tätä käytän yleensä kosteusvoiteena meikin alle.
  • Terri Tomlinson Color Wheel – Värikartta ihoista ja niiden pohjasävyistä.
  • Skindinavia Setting Spray (Bridal) – Tää setting spray on nimensä mukaisesti bridal-meikkejä varten tehty, eli antaa meikille pysyvyyttä mutta myös sen ihanan morsius-glown. Perfect!
  • Ardell Wispies -irtoripset – Näitä ripsinauhoja tykkään käyttää jos tehdään jotain todella näyttävää glam-lookia kuvauksiin, esimerkiksi Kim Kardashian inspired vibes. Aika harvoin käytän asiakkaille ripsinauhoja, yleensä vain ripsitupsuja, mutta näitäkin on hyvä olla pakissa näyttävien meikkien varalle.
  • Hygeniskin Hygienic Hand Palette – Tää on aivan supertuote, mitä ei vaan saa mistään muualta kuin jenkeistä. Tämän kun lätkäiset kämmenselälle niin saat hygienisesti meikkituotteet sekoitettua ilman että kämmenselän iho kuluu kun meikkikeikan jälkeen hinkkaat meikkijämiä omasta ihosta pois.
  • Every Drop Beauty Spatula & Lip Spatula – Tiedät sen tunteen, kun meikkivoidepurkin pohjalla olisi vielä melko hyvin tuotetta, mutta sitä ei vaan saa tulemaan pullosta ulos. Nämä spatulat auttavat ongelmaan, nää on vähän niinkun leipomisessa käytettäviä taikinakaapimia eli “nuolijoita”, mutta pienemmässä meikkipurkkiin sopivassa koossa.

Jaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *